maanantai 8. elokuuta 2016

Seikkailu

Lupasin palata asiaan viikonlopun jälkeen... Nyt on sitten kokeiltu kolmen kimppa kahden miehen kanssa hämärässä metsässä. Tää oli ehdottomasti hyvä kokemus, ja tapahtuman jälkeen ei ollut mitään huonoja fiiliksiä.

Mun vakipartneri on kokeneempi tässä hommassa, ja se otti tilanteen haltuun tosi hyvin. Toinen mies oli tosi hermona, mut lopulta silläkin seisoi, ja loppu oli onnellinen. Jotenkin vähän sairasta, että miten vähän olin hermostunut, ja kuinka pano hämärässä metsässä tuntemattoman kanssa, oman partnerin katsoessa, ja osallistuen tuntui niin luonnolliselta. Mun partneri valitti, että jotkut ötökät söi sen persettä, mutta mulla ei ollut mitään hätää makailla sammalikossa, ja lähdin kohti autoa suht puhtaana, ja puremattomana.

Toinen mies löytyi netistä aihepiiriin sopivalta sivustolta. En tiedä hänen nimeä, eikä hän meistä mitään. Mies oli siisti, noin oman ikäinen, suht komea ja sillä oli hyvä vartalo. Olen jotenkin varma, että se etuilee joskus vielä vastaan. Mutta sitten voidaan vaan hymyillä yhteiselle muistolle.

Tahdon tehdä tän ehdottomasti uudestaan!

1 kommentti:

  1. Hei Alma! Ovatko seikkailusi jatkuneet lämmitetyissä sisätiloissa sammalikkojen jo viilennyttyä? Kysyy monivuotinen seurailija.

    VastaaPoista