keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kesä terveiset

Tuli tämä vanha blogi pitkästä aikaa mieleen. Ja aihepiiriin olisi myös uusia päivityksiä. On ollut vähän pöhkö kevät ja kesä. Mutta elämässä puhaltaa täysin uudet tuulet. Uusi ura, uusi elämäntyyli, ja ihana välinpitämättömyys siitä, että mun parisuhteet ei kestä, ja hengaan väärien miesten kanssa.

Olen tapaillut erää urheilun kautta tutuksi tullutta miestä huhtikuusta asti. Tästä ei tuu ikinä suhdetta, mutta mulla on hauskaa sen kanssa. Homma perustuu seksiin, ja älyttömyyksiin. Olen jotenkin oppinut löysäämää pipoa sen kanssa, ja se on ollut valta apu mun elämän muuttamisessa. Se näkee myös muita naisia, ja mulla on vapaus olla muiden miesten kanssa. Tosin nyt viimeiset pari viikkoa se on ollut kovasti mun perään, ja selvästi mustis koska olin sen yhden tutun kanssa. Hah. Myös tämä tuttu on ollut kovasti mun perään, ja mua kiinnostaisi uusinta-ajo, mutta vähän lupasin tälle ekalle tyypille, etten enää olis sen toisen kanssa. Mut sit toisaalta minäkin saisin määrätä, ettei se ole jonkun tietyn naisen kanssa. Tähän liittyy vaikka mitä ongelmointia, ja sekavia kuviota, mutta joskus lisää niistä.

Viikonlopun suunnitelma saattaa pitää sisällään kolmen kimpan naisen kanssa. Tää mun partneri kysyi, että mitä mieltä mä olen, ja meillä on ollut puhetta tästä aikaisemmin. En ole aikaisemmin ollut naisen kanssa, mutta se on aina kiinnostanut. Ja meillä on ollut puhetta swinger bileisiin menosta, ja olen jo sanonut joo sille idealle. Mutta sen piti tapahtua vasta ensi kuussa, joten mua alkoi nyt vähän jännittää. Toisaalta mä olen aika vapautunut, ja en häpeä vartaloani, mutta onhan tää nyt aika jännää silti. Luotan mun partneriin, ja hänellä on aikaisempaa kokemusta asiasta, joten kuvittelen, että se osaa tavallaan ottaa ohjat tilanteessa.

Mulla on selvästi joku aikuisuuden seksuaalinen herääminen menossa, ja olen siitä innoissani monen kuolleen vuoden jälkeen. Tunnen pitkästä aikaa himoa, ja puhdasta panetusta. Ja osaltaan siihen varmaan vaikuttaa se, että en halua sitoa itseäni keneenkään juuri nyt, ja tuntuu, että piirissä missä pyörin työn, ja kodin ulkopuolella tapaan kiinnostavia miehiä harrastuksen, ja vapaa-ajan merkeissä. Ja vaikuttaa siltä, että olen kuumaa kamaa siellä, joka taas boostaa itsetuntoa, joka rampautui mun viimeisen exän kanssa. Voihan tämä olla vähän kyseenalaista itsetunnon boostausta, mutta miksi ei? Olen sinkku, yritän rentoutua, ja olla vähemmän huolissnai, ja stressissä kaikesta. Ja tämä vaihe loppuu pian uuden vaiheen tieltä. Muutos on alkanut, ja tämä suht huoleton elämä tulee muuttumaan uusien tuulien vuoksi noin kuukauden sisään.

Ehkä kerron ensi viikolla, että mitä viikonloppuna tapahtui, jos mitään tapahtui..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti