sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Hengitän

Moi,

Alma seikkailee Tinderin ihmeellisessä maailmassa nykyään. Puolitoista vuotta kestänyt parisuhteen irvikuva sai vihdoin pisteen Tammikuussa.  Mä vaan sain hillittömät raivarit, ja pakkasin tavarani. Mua haukuttii arvaattomaksi psykopaatiksi, ja en kiistänyt!  Jos joku saa musta esiin tuollaisia piirteitä, niin se ei voi olla mulle oikea kumppani.

Olo oli ankea noin kaksi viikkoa, ja sitten tilalle tuli ilo, ja tasaisuus. Ja toiveikkuus tulevaisuudesta. Opin paljon itsestäni, ja siitä millaisen kumppanin tarvitsen rinnalleni. Mä osaan olla vaikea, ja vaativa, mutta jos se toinen osaa pelata korttinsa oikein, ja oikeasti näyttää tunteitaan, niin mä olen vahva, ja hyvä kumppani, joka oikeasti haluaa miellyttää.

Olen aloittanut Tinderissä, ja muutamia mielenkiintoisia, jopa treffeihin johtaneita matcheja on tapahtunut...Ja Almalla on vanhat, samat tavat treffien suhteen, ja könysin kämppisten kuittailessa sunnuntaiaamuna kymmeltä kotiin... Mutta haluan toisaalta edetä rauhassa, vaikka olenkin kärsimätön, ja tahdon kaiken heti...

Jännä huomata, että kuinka olen ilmeisesti tehnyt eroa päässäni jo pitkään, koska toipuminen ihan tosissaan vei sen muutaman viikon, ja sen jälkeen elämänilo palasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti