perjantai 23. tammikuuta 2015

Hei

Aikaa on vierähtänyt vähän turhan paljon viimeisestä kirjoituksesta. Anteeksi. En varmaan osaa edes kirjoittaa selvää suomea enää, koska kirjallinen tekeminen on ollut ihan nolla viimeisen vuoden.

Viimeiset puoli vuotta on mennyt parisuhteessa. Ollaan tehty paljon yhdessä, ja aika tuntuu paljon pidemmältä, kuin se onkaan. Meillä on suunnitelmia tulevaisuudelle, ja se on virallisesti pyytänyt muuttamaan sen luokse.

Asioilla on varjopuolensa. Minulla on todellakin varjopuolet, ja mulla on kokoajan sellainen altavastaaja-olo, ja fiilis etten ole ihan niin hyvä, kuin kumppanini ansaitsee. Lähinnä ongelmat ovat näkemys-ja asenneeroja, ka mun ei tosiaankaan tarvitse tuntua itseäni huonoksi vaik sen takia, että tiskaan erilailla, ja en oo noin just siivoamisen kanssa. Tai mun poliittinen mielipiteeni on erilainen.

Et joo katsellaan et kauan tää kestää. Mun kokemuksen mukaan ollaan nyt sellaisilla vesillä, missä virta vääjäämättä vie vesiputouksen, ja kanoottia ei saa käännettyä mitenkään. Kyllä sen huomaa, kun toisella on ei oo enää samoja fiiliksiä.

Mut koska oon itsepäinen otus, niin mä en anna periksi vaan yritän niin kauan kunnes taas sattuu.

Mitäs teille?

1 kommentti:

  1. Voi kun kiva lukea susta pitkästä aikaa!
    Joko se putous nielaisi, vai saitko kanootin käännettyä vastavirrassa turvallisemmille vesille? :)

    Oon lukenut sun blogia aika alusta asti ja joskus kommentoinutkin. Itsellä tällä hetkellä melko tylsää avioelämää, tosin ihanan lisänä aivan pieni vauva. Ehkä avioelämä siksi tuntuu tylsältä, kun kaiken ajan haluaisi tuhlata vaan tuohon pieneen tuhisevaan kääröön.:)

    VastaaPoista