torstai 5. syyskuuta 2013

Vähän sanaton

Kerroin kaverille tänä aamuna mun uusista ideoista muuton, ja maajussien suhteen. Reaktio veti hiljaiseksi. En kuulemma voi perustaa elämääni miehen etsinnän varaan, ja mun pitäisi oppia olemaan onnellinen ihan yksin. No vastahan tässä on kolme ja puoli vuotta hurahtanut pidemmästä parisuhteesta. Ja kun jotain on jonkun kanssa ollut, ja homma on mennyt vituiksi niin olen ottanut opikseni, ja ollut onnellinen sinkku taas hetken. Elämä yksin on ihan kivaa, mutta minusta näyttää siltä, että mun kaikki sekoilut, ja epäonnistumiset johtuvat nimenomaan siitä, ettei mun kuulu olla sinkku. Parisuhde on mulle turvallinen asia. Se parhaimmillaan pitää minut poissa isoista ongelmista. Tunnen itseni, ja tiedän, että paljon paskaakin on suhteissa. Uskon, että joskus taas löytyy joku kenen kanssa oikeasti sujuu, ja voin käyttää historiaani hyväksi, ja välttää isoimpia virheitä.

Kaveri on muuttunut. Luulen, ettei sen uusi kämppis tykkää minusta, ja vahvana persoonana se on manipuloinut kaverini ajattelemaan minusta jotain. Tuntuu, että viime viikonloppuna loukkasin molempia jotenkin. Ehkä meidän maut ja tyylit menivät ristiin.... Miksi naistenkin pitää olla niin vaikeita. Miehet ovat mahdottomia tapauksia jo, ja nyt naiset.

2 kommenttia:

 1. Ei tietenkään kannata PERUSTAA elämää miehen etsinnän varaan, mutta kyllä se etsintä mielestäni saa olla olennaisessa osassa elämää kunnes tärppää.
  Ihmiselle on luonnollista pariutua ja perustaa perhe, ja jos ei satu olemaan yksi niistä onnekkaista jotka löytää elämänkumppaninsa sattumalta opiskelijabileistä 20-vuotiaana tms, niin vähän pakkohan se on aktiivisesti etsiä. Eikä siinä etsimisessä ole mitään pahaa, vaikka se on rasittavaa. :)

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen miettinyt, että ihmien ei kuulu olla yksin, ja parinmuodostus on ihan normaalia. Ei minua oikeasti kukaan kotoakaan hae, joten hommaan on pakko laittaa vähän pulssia muilla keinoin. Olen ihan fine näinkin, mutta tahtoisin jakaa elämäni jonkun toisen kanssa, koska se on normaalia! Tahdon olla normaali!

   Poista