lauantai 21. syyskuuta 2013

Treffit

Työkaverien painostuksesta päätin kuitenkin mennä treffeille eilen. Psyykkasin itseäni sillä, että olen maksanut palvelusta missä on mahdollista tavata uusia ihmisiä, ja olisi ihan retardia olla tapaamatta ketään. Ja lisäksi mulla olisi tiedossa epäsosiaalinen perjantai-ilta pyykkiä pesten, ja viiniä kitaten. Niin, ja sitten olen vielä valittanut, että kuinka tylsää mun elämä on.

Onneksi menin! Tyyppi oli paremmannäköinen kuin kuvissa. Se vaikutti hauskalta, ja hyvin elämässä pärjäävältä. Harrastukset eivät ole mitään super jänniä, ja tyylikin tavallinen, mutta se vaikutti normaalilta. Mutta sellaiselta, ettei se kaihda uusien juttujen kokeilemista. Eli sen voisi saada innostumaan mun jutuista... 

Lisäksi sillä on oma asunto, ja auto joten siitä saa jo massiiviset lisäpisteet. Niin ja juotti mulle neljä tuoppia, ja aloin jo pelätä, että juon vahingossa perseet olalle. Pyysin kuitenkin myös vettä, joten onnistuin olemaan like a lady. 

Olin ehdottomasti puheliaampi osapuoli, mutta se taitaa olla mun osa. Kun miettiin kaikkia treffejä, ja suhteita, niin olen aina se joka puhuu enemmän. En koskaan ole  ajatellut itseäni puheliaaksi, mutta kai mä sitten olen.

Se saattoi mut bussipysäkille, ja siinä oli vähän sellainen hetki, että vaikutti sen kohta suutelevan, mutta onneksi vaihdettiin vaan poskipusut, ja olin kotona ennen puolta yötä. Se myös varmisti, että pääsin kotiin turvallisesti. Hyvä homma! Pisteet sille!

Tosi kiva ilta ennakko-odotuksista huolimatta!

2 kommenttia:

 1. :-)

  Mukava kuulla mukavia kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! yritän kirjoittaa enemmän positiivisistä asioista, koska silloin ajatukset väkisinkin saavat annoksen positiivista, ja vähitellen ehkä negatiivisuus loppuu. Tuskin kokonaan, mutta vähenee siis.

   Poista