torstai 26. syyskuuta 2013

Toimeton torstai

Mulla on yksi arkivapaa tällä viikolla. Yritin saada sitä junailtua perjantaiksi kun keli näytti hyvältä, ja rahaakin olisi tilillä, eikä illaksi suunnitelmia. Pomo oli kuitenkin mulkku, ja jollain power tripillä, ja vapaapäivä on nyt sitten tänään. Ulkona on harmaata, ja mulla ei ole rahaa. Toisaalta ei sillä nyt niin väliä, ja enpähän ainakaan pode huonoa omatuntoa, koska nousin vasta reilu tunti sitten ylös, ja meinaan lymytä sisällä illan treeneihin asti. Teen kaikia pikkuhommia koneella, ja kuuntelen radiota kahvikuppi kädessä. ja rahaakin säästyyy. Eli siis käänsin tämän positiiviseksi mielessäni, enkä välittänyt pomon egoilusta.

Positiivinen ajattelu vaatii vähän työtä, mutta tulokset ovat vahvoja. Mun mieli on niin hyvä. Keskityn itseeni, ja ihmisiin jotka koen vaivan arvoisiksi.

Törmäsin täysin sattumalta mun vanhaan pomoon pomoon Suomesta. Ihan älytöntä. Tai no ollaan samassa konsernissa töissä, ja se oli vierailulla. Se ei heti tunnistanut meikäläistä, mutta juteltiin jälkikäteen, ja sen tuntui olevan yllättynyt, että olen sentään vähän edennyt urallani. Se kyseli epäuskoisena, että miten mä olen tänne päätynyt. Lopuksi se kuitenkin sanoi, että jos joskus tarvitsen jeesiä, ja suosittelijaa, niin se tekee sen mielellään. Verkoistoiduin siis ihan puun takaa, ja tämä tekee just hyvää mun isoille suunnitelmille.

Miesrintamalla ei mitään uutta. Perjantain deitti lähetti ehkä kolme viestiä tällä viikolla, joten veikkaisin, ettei toisia treffejä tule. Hobon rahoja ei ole vielakaan nakynyt. Tiistaina se lupasi hoitaa asian, mutta eipä ole rahaa tilille kilahtanut. Lähetin sille taas viestin. Pidän viestit positiivisina, ja rentoina. Vittupäisyys viivytti koko prosessia alunperinkin. Kaverin veljen kaveri lähettelee fb:ssä edelleenkin viestejä. Musta tuntuu, että se tahtoisi mun pöksyihin, mutta en tiedä, että miten se järjestyisi ilman, että kuulostan lutkalta, ja järjestän rehelliset panotreffit. Miehen puute on muuten aika kova. Harvoin on panettanut näin paljon. Mutta ehkä tämä paine pitää minut positiivisena, ja käynnissä. Mutta kyllä panokin maistuisi....

Nettideittailu loppuu taas huomenna. Tarjonta oli oikeasti aika kammottavaa. Jos naisetkin ovat yhtä freak showta, niin minäkin varmaan siellä seassa näytin turhan hyvältä ollakseni totta. En edes saanut yhteydenottoja, kuin ihme tyypeiltä muutaman kerran viikossa. Nyt ei selkeästi ole menossa sesonki mun pariutumisen kanssa.

Ainiin, yksi mies meidän urheiluporukoista on viime aikoina ollut tosi tuttavallinen. Sunnuntaina mulle kävi pieni onnettomuus, ja se oli ekana paikalla. Se kyseli koko loppu päivän, että oonko ok, ja iltarientojen lopussa se vielä varmisti, että pidän huolta itsestäni. Sitten se on ollut fb:ssä aktiisesti tykkäämässä, ja se jopa aloitti yksityiskeskustelun, joka lipsahti urheilusta henkilökohtaisemmalle tasolle. Se vaan on pannut, ja seurustellut ainakin kahden muun aktiivisen urheilijan kanssa, ja sillä on rumat kengät, ja pääasiassa huonot vitsit. Joskus porukalla pienessä sievässä mietittiin, että miten kukaan voi langeta siihen? Sitä ei herranjumala saa tapahtua minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti