tiistai 3. syyskuuta 2013

Haikeus

Törmäsimme aamupalalla. Vietimme mukavan päivän,  illan, ja yön. Kuuntelimme musiikkia, pidimme toisiamme käsistä kiinni, olimme lähekkäin. Kuuntelimme musiikkia. Se seisoi mun takana, ja sen kädet koskivat mun kylkiä, ja se piti minua hyvänä. Olin lähes orgasmin partaalla pelkästä viattomasta kosketuksesta. Sitten vaihdoimme suudelman.  Paljon suudelman, ja monien tuntien jälkeen päädyimme samaan telttaan yöksi (koska joku oli kääntänyt mun makuupusiin mun omasta lukaalista..). Olimme vain lähekkäin, mitään muuta ei tapahtunut. Aamulla se otti mut lähelleen, ja halasi. Se silitti mun hiuksia. Nousimme, ja se haki minulle kahvia. Söimme aamupalaa uudestaan. Sitten se sanoi, että tulenko takaisin niiden leiriin, kun olen käynyt siistiytymässä. Sanoin, että palaan. Emme vaihtaneet numeroita. Palasin parin tunnin päästä, ja se oli lähtenyt. Palasin myöhemmin illalla, ja se oli siellä, mutta joku kommunikaatio katkoksen takia, tai jostain muusta syystä se katsoi, enkä löytänyt sitä enää. Maanantai aamuna se tuli vastaan. Näin sen kauempaa. Se kääntyi ympäri. Mun teki mieli mennä sanomaan sille moi. Ympärikääntyminen oli niin selkeä vihje (tai sitten se ei tunnistanut mun nuhjuista eleganssia aamu kahdeksalta. kolmen päivän juhlimisen jälkeen...) etten sitten viitsinyt mennä nolaamaan itseäni, vaikka mitäpä tässä olisi edes ollut menetettävänä lopulta. Olin kavereiden kanssa, joten yritin käyttäytyä coolisti.

Miksi mulle aina käy näin??? Miksi kaikki tuntui niin oikealta? Miksi sen piti olla fiksu, ja kiinnostunut samoista asioista? Miksi se oli herrasmies?Miksi se kääntyi ympäri kun olimme törmäyskurssilla? Miksi sen pitää asua toisella puolella maata? Miksi mulla oli niin hyvä olla sen lähellä?

Miksi tapaan laadukkaita, ja kiinnostavia miehiä, ja sitten käy jotain vastaavaa?

En muuten suosittele monen päivän juopotteluputkea draaman jälkeen. Oli liian aikaista lähteä ihmisten ilmoille, kun en ollut henkisesti juurikaan parantunut kokemuksestani. Ilmankos jengi sai erikoisen kuvan, kun Alma oli niin raiteiltaan (enkä puhu edes kännistä...), ja jutut vähän turhan rehellisiä, ja selkeästi isompi trauma menossa elämässä.

Tajusin myös kuinka ihanalta ihanan ihmisen läheisyys tuntuu. Ja meinaan viime aikaisista traumoista, ja draamasta huolimatta hieman nettideittailla seuraavina viikkoina, ja katsella tarjontaa.

Myös hobo tuli vastaan, mutta koska olin vähän tuiterissa, niin homma ei mennyt kauhean hyvin. Muistan itkeneeni, ja se halasi minua. Lähetin sille eilen viestin, ja se vaikutti jotenkin järkyttyneelta mun henkisestä tilasta, ja yritti sanoa, että ehkä mun ei pitäisi mennä bilettämään hetkeen ( tod näk ei edes ole seuraa kyseiseen aktiviteettiin, koska tuntui, että intressit menivät niin ristiin koko viikonlopun, ja mulla on ihan eri käsitys musiikkitapahtumista, ja olen nyt jossain kusipään maineessa.. )No ei kyllä hirveesti edes nappaa mikään juhlinta, koska väsymys, ja olo on niin karmea. Ainakin se näki, ettei tämä ollut mikään ihan pikku juttu mulle. Oikeasti en tahdo siltä mitään muuta, kuin sen osuuden abortista, ja sen ei koskaan tarvitse enää puhua minulle.

Mä tahdon jonkun keneen nojata kun väsyttää, ja kenen vieressä voin seistä hymyillen kun kaikki menee putkeen.

Ainiin, mulla on paha tapa etsiä ihmisiä googlella. Unikaverin sukunimi löytyi todella helposti, ja profiili facebookista käden käänteessa. Mutta en tosiaankaan voi tehdä asialle mitään, koska en muista aivan tarkkaa kaikkea mitä sille kerroin kun olin nousuhumalassa lauantai- alkuillasta. Loppuillan tapahtumat muistan aivan selkeästi, mutta alussa on pätkä todella hämärää. Ja se edelleen asuu kaukana. Ja miksi se olisi fiksuna miehenä tälläisesta sekopallosta yhtään kiinnostunut?

2 kommenttia:

 1. Mitä jos se ei oikeasti tunnistanut sua kun olitte kohtaamassa? Mitä jos se oli loukkaantunut, kun luuli ettet mennyt takaisin niiden leiriin? Ota siihen yhteyttä! :)
  Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut en mä kehtaa kun jutut oli niin huonoja ja olin (olen edelleen) niin loukattu naisparka etten yhtään ihmettele vaikka se olisi kääntynytkin. Siis kuka dorka (muu kuin prosessissa vielä oleva reppana..) kertoo potentiaaliselle aviomiehelle, että on juuri tehnyt abortin??? Ja lisäksi tulisi vielä stalkkerivibat siihen päälle...

   Poista