torstai 19. syyskuuta 2013

Ei mitään

Jutustelin Hobon kanssa pari päivää sitten. Henki oli kai ihan hyvä, mutta sitten se käsitti jotain väärin, ja mä en käsittänyt, että mitä se yritti sanoa. Se ei ole mikään kirjallisenkielen osaaja, ja sen kirjoitettua tekstiä on välillä vaikea ymmärtää, koska sanat ei muodosta järkeviä lauseita. Hiton natiivit... Mut joo me kai ollaan ihan suht frendejä. Rahoja ei ole kyllä näkynyt vielä.

Sovin nettideitit huomiselle mut Jotenkaan ei nappaa yhtään mennä. Vaikka mieli tekisikin läheisyyttä jonkun kanssa, niin jotenkin sen saamiseen liittyy niin paljon kaikkea hässäkkää. En jaksaisi uhrata voimavaroja mihinkään puolivillaiseen hengailuun. Eikä netissä ole edes ketään oikeasti kiinnostavaa tällä hetkellä. Kai mä oon vaan nirso.

Olen yrittänyt nyhtää optimismia irti päivittäisistä touhuista, ja tavallaan se on aika toimiva taktiikka. Se lievittää stressiä (työ&pariutumis), ja valaa uskoa tulevaisuudesta. Mulla on isoja suunnitelmia, mutta pitää odotella niiden kypsymistä rauhassa. Rennosti vaan! 

Henkisesti olen jotenkin tyhjä. Pakko alkaa kasaamaan taas niitä omia juttuja jotka ovat aikaisemmin tehneet onnelliseksi. Budjetti on olematon, mutta ehkä saan ilmaiseksi järjestettyä jotain ravintoa mielelle. En enää tahdo tuhlata päiviä. Tahdon innostua taas! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti