lauantai 3. elokuuta 2013

Zzzzz

Ihan hillitön väsymys iski tällä viikolla. Töiden jälkeen on pakko ottaa torkut. Tänään hurahti kolme tuntia. Sitten pitikin taas mennä vessaan. Aloin vetää rautalisää, kun hoitsu sitä suositteli, kun hemoglobiini oli tosin alhainen. Meinasin pyörtyä bussipysäkille perjantaiaamuna. Pääsin raahautumaan kauppaan, ja ostin juotavaa jugurttia, joka alkoi onneksi vaikuttaa, kun olin navigoinut itseni päässä heittäen oikeaan bussiin, ja löytänyt vapaan penkin, etten istunut kenenkään syliin. En ollut torstain treenien jälkeen syönyt mitään, ja illallinen ennen treenjä oli tosi kevyt. Pitää katsoa noita syömisiä, ettei hampaat katkea, jos rojahdan joku aamu tantereeseen.

Viikonloppu on siis ymmärrettävästä syystä melko hiljainen. Hörpin vähän viiniä tässä kotosalla. Ja katsellen, kun kaveri postaa kuvia facebookkiin exäni häistä, ja sen esitunnelmista. Jahuu. En edes tajua, että miksi sen pitää niitä kuvia syytää jatkuvasti, kun kaikki sen kaverit, jotka tuntee exän on siellä häissä...

Hobo on ollut kiireinen, mutta viestit ovat olleet kivoja. Se lupasi tulla pian kylään. Erittäin pian. Saas nähdä. Se kertoi kaipaavansa minua. Minä kerroin, että kaipaan sitä. Olen ajatellut hieman vähemmän mitä keskeytyksen jälkeen tulee tapahtumaan. Ihan hyvä niin. En vaan jaksa odottaa, että mun elämä alkaa taas tämän turhan stand by vaiheen jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hei muista välttää maitotuotteita ja rautaa yhtäaikaisesti. Muuten se raudan napsiminen on melko turhaa, maito kun blokkaa sitä raudan imeytymistä.

    VastaaPoista
  2. Joo ohjeissa lukikin tuosta :) Onneksi en juuri käytä maitotuotteita. Joskus, ja jouluna menee vähän jugurttia. Toisinaan ruuassa kermaa.

    VastaaPoista