keskiviikko 7. elokuuta 2013

Huomio

Muistatte varmaan Herra PP:n? Unohdin kokonaan kertoa havainnostani muutaman viikon takaa. Herra juhli toista vuosipäiväänsä muutama viikko sitten. Siitähän ei ole edes kahta vuotta kun paneskeltiin ne pari kertaa. Että sellainen kusipää sitten sekin. Aika pieni kunnioitus tätäkin ääliöitä kohtaan. Ja nyt myös tiedän, että miksei meidän välillä koskaan lämmennyt, vaikka yritin olla kiva, ja ihana. Se on myös pitänyt suhteensa hiljaisuudessa. Myös fb:ssä viimeiseen pariin viikkoon asti. Sellaista.

Kaveri ei vaikuta enää vihaiselta. Se yrittää houkutella minua erääseen reissuun. Pitää nyt katsoa.

Tänään masentaa. Olen niin jumissa elämäni kanssa. Tahdon löytää uuden suunnan, ja kehittyä uralla, ja sen ulkopuolella. Tää voi toki olla hormonalista, mutta poru pääsee vähän turhan herkästi kun mietin mun elämää, ja ahdistun siitä. Tahdon lopettaa unelmoinnin, ja alkaa elää.

2 kommenttia:

 1. "Tahdon lopettaa unelmoinnin, ja alkaa elää."
  Hyvä päätös! Just do it. Ja jokainen tsäänssi on mahdollisuus! (näin sanoi Matti Nykänen)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isoin ongelma unelmien toteuttamiselle on raha. Tässä duunissa elämä on kädestä suuhun, koska aina tulee jotain mikä vie säästöt. Joko on löydettävä uusi työ tai huomattava tuloja tässä sivussa olemalla jossain niin hyvä, että joku maksaa palveluksista. Toisaalta tulevaisuuden kannalta olisi kannattavinta kituuttaa vielä vuosi, ja saada senior tason työkokemus kasaan. Jos niitä lottokuponkeja alan sitten täytellä...

   Poista