keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ei mene vahvasti

Nyt ei mene kauhean vahvasti elämässä. Saatan joutua pitämään pienen luovan paussin. Pää on aivan sekaisin hormonien vuoksi, ja kaikki menee järjestelmällisesti vituiksi. Kaverit, ja hobo ovat tukena. Mutta hobo on lievästi sekoillut tässä tilanteeseen liittyen, ja hermot paloivat jo pariin otteeseen aivan kunnolla. En pysty edes kirjoittamaan, että mitä tapahtui. Tänään itkin sille ensimmäistä kertaa puhelimessa, ja musta tuntuu, että se ehkä vihdoin heräsi omasta kuplastaan miettimään, että mulla menee elämä päin vittua. Ja se on myös sen asia.

Rahat on loppu. Voimat on loppu. Motivaatio on loppu.

4 kommenttia:

 1. Olet ihana! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. "Rahat on loppu. Voimat on loppu. Motivaatio on loppu."
  Mutta elämä jatkuu. Sen on pakko jatkua! Komppaan anonyymiä - eli kovasti tsemppiä täältäkin! Kyllä sä selviät, olet selvinnyt niin paljon monesta muustakin, että miksi et nytkin? Vai tähänkö se sun pärjääminen nyt sitten loppuu? En usko. Älä usko sinäkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikolla elo tuntui tosiaan aika murjovalta touhulta. Tällä viikolla on jo helpompaa, vaikka onkin jotenkin ironista sanoa näin, koska viikko on kulunut abortin parissa. Tämä on ehkä se yksi isoimmista haasteista mun matkalla, ja tavallaan tähän nyt tiivistyy kaikki muukin ahdistus, ja matkalla saadut kolhut, ja huoli tulevaisuudesta. Olen päättänyt, että vuosi vielä tässä duunissa, ja sitten otan hatkat toiseen maahan, tai matkustelen pidemmän reissun jos rakkauselämä(tuskin!) estää muuttoaikeet...

   Poista