sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

What should I say

Raskaana

10 kommenttia:

 1. :( nää on ihania asioita silloin, kun niitä toivoo, haluaa ja odottaa osuvan omalle kohdalle. Se on kurjaa, että elämä on epäreilu. Toiset yrittää vuosia tuloksetta, ja toiset onnistuvat "vahingossa". Heittomerkeissä siksi, ettei kukaan tule vahingossa raskaaksi. Kaikki me tiedetään kuinka niitä lapsia tehdään, tai kuinka siltä vältytään. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Ehkä tältä olisi voinut välttyä toimimalla oikein, mutta ihmiset tekevät virheitä. Emme ole täydellisiä olentoja.

   Poista
 2. Abortti tai pidät, siinäpä ne vaihtoehdot. Adoptioon anto tuskin kuitenkaan on vaihtoehto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tässä elämäntilanteessa ole kuin yksi realistinen vaihtoehto.

   Poista
 3. Voi Alma, voimia :-/ Hobittiko on isä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Toivon, että sillä on munaa ottaa oma osansa vastuuta tästä. En ole vielä kertonut sille koska tiedän sen olevan epäsopivassa mielentilassa tälle keskustelulle. Pelkään, että se katoaa kun kerron.

   Poista
 4. Öö mitä tähän nyt pitäis kommentoida, onnea!? Tulee niin oma parin vuoden takainen tilanne mieleen kun noita testejä epäuskosena tein.. Nyt meillä tosiaan on jo kaks muksua vaikka lähtökohdat oli mitkä oli..

  VastaaPoista
 5. Isäkandidaatti ei ole todellakaan potentiaalinen ehdokas parisuhteeseen. Mitä enemmän tyyppiä mietin sitä kelvottomammaksi se muuttuu, ja tiedän, ettei se tule ottamaan vastuuta tästä "onnekkaasta" sattumasta. Tyypistä ei ole kuulunut mitään sitten torstain. Tuskin koskaan kuulukaan. Ja vielä pitäisi tästä kertoa...

  VastaaPoista
 6. Ei tähän voi sanoa muuta kuin Fu*k.

  VastaaPoista