keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Siivillä

(Tämä on kirjoitettu jo muutama päivä sitten, mutta jostain syystä teksti jäi julkaisematta...)Muutan nyt hobitin nimen Hoboksi, koska se tavallaan on koditon, ja sillä on parta. Laitoin sen teepaidan pesuun. Se haisi miehelle. Nuuskin sitä hartaasti. En malta odottaa nukkumaanmenoaikaa(onko tää muka yhdyssana?), koska hobo käytti minun tyynyä viimeyönä. En hennonnut ottaa sitä siltä pois. Nyt voin ainakin nuuskutella sen tuoksua.

Olen melko varmasti ihastunut. Ja melko varmasti tässä käy niin, että jäämme tälle kaveri tasolle. Ja ehkä ne hellyydenosoitukset vähitellen kuolevat. Ehkä ensi kerralla minäkin kehtaan olla vähän fyysisempi, kunnes ehkä ole niin likainen olo...

Tauti paranee hyvin. Olen niin onnellinen että olin rehellinen. Ja olen myös onnellinen, ettei hobo pitänyt minua kapisena lutkana, ja nukkui lähelläni.

Nyt enää jännittää, että mahdanko olla paksuna.. Normaalit pms oireet ovat kyllä kehissä, mutta menkat puuttuu.

Olen varmasti ihastunut, joka on tavallaan ihanaa, ja tavallaan tiedän, että kuinka tässä käy...lentelen taas näiden poutapilvien päällä kunnes kaikki menee vituiksi....hehe! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti