maanantai 8. heinäkuuta 2013

Merkillistä

Jostain syystä en pääse ollenkaan bloggerin nettisivulla kännykällä, mutta blogger App toimii, mutte pääse mihinkään statistiikkaan käsiksi. 

Jotenkaan en osaa palata kirjoittamaan viime viikkoa edeltäneistä tapahtumista. Viestittelimme hobitin kanssa paljon, ja se päätyi kysymään josko se voisi tulla mun luokse kylään, kun sillä on bisneksiä kaupungissa. Lopun tiedättekin.

Lähdin eilen reissuun. Hobitti asuu melko lähellä mun matkakohdetta, ja aikaisemmin oli puhetta, että se tuo mun avaimet sitten sunnuntaina. Olin jo alustavasti sopinut toisen kyydin bussiasemalta majapaikkaan, mutta hobitti soitti, ja sanoi olevansa 40 min päästä mun luona. 

Se saapui itseasiassa nopeammin. Molemmat oli vähän vaisuja. Mulla oli jäätävä krapula, ja se ei ollut saanut unta. Se tuntee porukkaa täällä min majapaikassa, ja oli jotenkin vähän hölmö olo, kun se jutteli kaikille tutuilleen, ja mä vaan luumuilin sivummalla. olishan se tietty voinut jopa esitellä minut....Käytiin yhdessä vähän urheilemassa. Mä vielä jäin, ja se lähti vähän yllättäen. En edes huomannut, että se lähti. Se kyllä sanoi menevänsä, mutten ottanut sitä tosissani. Lisäksi se ei halannut, pussannut, tai mitään. Ehkä siksi, kun oli niin paljon sen tuttuja ympärillä. 

Illalla tekstailimme vähän. Sen tämän viikon ulkomaanreissu peruuntui, ja nyt se onkin maisemissa. Tavallaan tekisi mieli kysyä, että huvittaisiko sitä tulla tänne toistekkin? Hitsi kun tietäisi, että mitä tässä tapahtuu.

Laitan sille varmaan taas viestiä, kun se eilen otti yhteyttä lopulta, kun pysyin tiukkana. Sama torstaista perjantaihin pidin radiohiljaisuutta, ja se lopulta otti yhteyttä. 

Rennosti stressittä. Oon päättänyt antaa kaiken tapahtua omalla painollaan, ja lopettaa stressaamisen.

2 kommenttia:

 1. "Oon päättänyt antaa kaiken tapahtua omalla painollaan, ja lopettaa stressaamisen."
  Jatka samaa rataa, ihan oikea asenne!

  "Tavallaan tekisi mieli kysyä, että huvittaisiko sitä tulla tänne toistekkin?"
  Kysy ihmeessä!

  VastaaPoista
 2. ja kun yritän pitää mielessä, että mulla on paljon ohjelmaa tässä kokoajan. En ole niin yksinäinen, kuin kuvittelen. Pärjään mainiosti sinkkuna, ja jos iskee toiset ajatukset voin aina lueskella blogia taaksepäin, ja tsekata menneisyydessä tehdyt virheet.

  VastaaPoista