sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kerroin muutamalle lähimmälle ystävälle, ja yksi näistä ei ota tosissaan sitä, että olen tehnyt kaksi positiivista testiä, ja olen melkoisen varmasti paksuna. Kaveri vaan sanoo, että etten tiedä varmasti ennenkuin teen testin lääkärissä. Mulle joskus kerrottiin klinikan toimesta, että ne käyttää aivan samoja testejä, kuin kaupassa, että voin luottaa kotona saatiuun tulokseen. Kaksi positiivista testiä, reippaasti myöhässä olevat menkat, alavatsa kipuja, ja arat rinnat. Eiköhän tässä nyt olla tukevasti paksuna.

Muuten kaikki on ottaneet asian tosi hyvin, ja tukevat minua kaikin tavoin päätöksessäni. Tämä on vaan paska sauma(kuukausi) niin rahallisesti, kuin tapahtumiensa perusteella, mutta eiköhän tästäkin selvitä. Mulla on selkeä, ja rauhallinen olo.

En tiedä, että miten kerron hobolle. Sen tulisi ottaa osansa vaatuusta. En ole luullut siitä mitään torstai illan  jälkeen kun se ruinasi viikonlopuksi majapaikkaa. Lupasin ottaa sen, ja sen jälkeen siitä ei ole kuulunut mitään. Kysyin perjantaina, että monen aikaa se olisi hoodeilla, koska olisin antanut sille avaimet. Ei vastausta. Elossa se on koska sosiaalinen media ainakin päivittyy. Mutta se on kännissä, ja biletuulella, joten tämä viikonloppu ei ehkä ollut paras aika kertoa. Mutta se taisi löytää kivamman yöpaikan, ja paremman naisen. Veikkaan, ettei se tule reagoimaan kovinkaan kypsästi, ja melko varmasti se häviää mun elämästä. Ehkä niin on paras. Edelleen pidän niistä hetkistä, kun olemme yhdessä. Ei mitään vakavaa, ja ei saisi olla odotuksia. Ainoastaan kohtaamisia ilman paineita, ja tunteita.

 Mä en vaan osaa.

2 kommenttia: