perjantai 12. heinäkuuta 2013

Feeling low

Hobitti on tekstaillut about kerran päivässä. Jutut eivät ole olleet mitenkään syvällisiä. Olen iskostunut päähäni, että en tahdo satuttaa itseäni, ja tässä on hyvä olla hyvin varovainen. Ja jotenkin tämä ajattelu on versonut sellainen fiiliksen, että hobitti jaksakaan niin kiinnostaa niin paljon. En jaksa monitoroida kaikkea, ja analysoida turhiayksityiskohtia. 

Siitä tulee mieleen herra K kaikessa hurmaavassa kusipäisyydessään. Molemmilla on sellainen syyllistävä asenne jos kaikki ei mene niiden mielen mukaan, ka minäkin sanon mieöipiteeni, enkä vain myötäile. Kokoajan pitää olla tarkkana, ettei lipsahda missään fuckbuddy suhteen ulkopuolle, koska silloin itselle tulee paha mieli, koska odotukset, ja todellisuus ei kohtaa.  Niitä odotuksiahan ei edes saisi olla, mutta ainahan niitä on. Vaikka illankulusta, tai seuraavasta näkemisestä. Oikeastaan ne ovat veistetty samassa puusta seksimieltymyksiä myöten. Hauskaa seuraa, mutta täytyy olla vahva, ja varoa satuttamasta itseäni. 

Mut joo, itse höllään nyt hobitin kanssa. Mulla on muutamankin panikoitava asia tässä, ja fiilis ei ole mikään hyvä, ja soimaan itseäni typerästä käytöksestä. Tähän pahaan oloon ei mahdu minkään miehen murehtiminen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti