torstai 27. kesäkuuta 2013

Tympeää

Ehkä olen mustis, ja vähän ihastunut, mutta kaverin kaverin edesottamukset hobitin kanssa kyrpivät. Se kutsui sen syntymäpäivä illalliselleen. Myös minut on kutsuttu. Sitten hobitti kertoi kaverin kaverin tekstanneen yhtenä iltana, ja hobitti kertoi siitä vähän silmiä pyörittelemään sävyyn, ja antoi ettei olisi kovinkaan kiinnostunut kaverin kaverista. Tänään kuitenkin kaveri kertoi tarkemmin mitä kaverin kaveri oli sille tekstannut. Se oli tapaamiseen liittyvää, ja jotain vammailua koska hobitti ei ollut vastannut sen viestiin missä se ehdotti tapaamista. Sitten kaveri kertoi, että hobitti oli vastannut että voivat tavata koska vain kun ovat samassa kaupungissa. Vaikea arvata, että kyseessä tapaamisessa on tietenkin seksi.

Nyt vaan otan iisisti enkä ala kuvittelemaan mitään ihmeellistä ja otan rennosti yhteydenottojen suhteen. Jos jotain tapahtuu niin tapahtuu.

2 kommenttia:

  1. Nussi mut anna toistekin nussia! ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Indeed tämä ohjenuora mulla oli päässä ennenkuin aloin miettimään ja stressaamaan. En mä edes etsi mitään, niin miksi pitää heittäytyä mustikseksi?

      Poista