torstai 6. kesäkuuta 2013

Rennosti

Vaikka viime viikonlopun tuottavuudesta ei ole kuulunut mitään, niin otan ihan rennosti. En ala jahtaamaan sitä yhtään enempää. Tai en mä siis ole sitä edes jahdannut. Sen yhden viestin lähetin maanantaina, ja se ei vastannut. Tiistaina törmättiin, ja sovittiin viikonlopusta jotain alustavaa, mutta en ala ahdistelemaan ennen lauantaita. Tuskin ehkä silloinkaan. Viesti on tarpeeksi selvä, jos siitä ei kuulu mitään!

Mulla on huomiseksi treffit latinon kanssa. Tiedän, että tää toinen tuttavuus on Busy huomenna myös, joten siksi odotan lauantaihin. En oikein tiedä, että mitä latinon kanssa pitäisiedes tehdä. Nyt ei kauheasti innosta mikään seksisuhde, eikä kyllä yhtään vakavampikaan. Tai en mä tiedä. En väkisin ala mihinkään säännölliseen tai vakavaan. Ehkä latinon kanssa tässä voisi vaan rennosti tapailla. Seksiä voi olla jos mulla tulee fiilis, ja iskee himo.

Tää nyt on vähän tälläistä diibadaabaa mitä suollan, mutta mun elämä on jossain prosessissa. En vaan tiedä, että mitä tässä tulee tapahtumaan minkään kanssa. Yritän vaan ottaa rauhassa, ja nauttia jokaisena päivänä jostakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti