torstai 13. kesäkuuta 2013

Osuu hermoon

En olekaan avautunut herra I:stä ollenkaan ainakaan pariin viikkoon. Mitään ihmeempää kanssakäymistä meillä ei onneksi töissä juuri tule enää vastaan. Ja ne muutamankin tilanne ollaan hoidettu ihan mallikkaasti. Se on vaikuttanut lähes yhteistyökykyiseltä, ja itse vaikutan teini diivalta omine oikkuineni. En osaa vieläkään tervehtiä, ja se on niin naurettavaa, mutta hirveän vaikeaa alkaa yhtäkkiä moista idarikäytöstä korjaamaan. 

Se vaan on niin perseestä, etten mä pysty olemaan sille kiva. Hirveät lapset, homeinen asunto, tyhmä pää, vanha naama, kuvioissa pyörivät exät, muille naisille tekstailu, kyvyttömyys seurustella, ja pitää lupauksiaan, miten se hoiti eron, köyhä....jne jne. Tosin seksi klikkasi edelleenkin yksiin, ja ehkä olen siksi katkera ex, koska menetin hyvän panon?

Tänään se selvästi yritti hakea jotain kontaktia, eikä se edes hengailua sen juniorinsa kanssa. Tarkoitan siis sitä itseäni nuorempaa leveäperää, joka ei myöskään tervehdi minua enää. Mä en puhunut sille mitään. Kunhan mulkoilin takaisin jos se jäi kiinni katsomisesta (minua kehuttiin tänään kauniiksi, joten ehkä se ei jäänyt I:ltä huomaamatta...)

Mutta nyt sitten osui hermoon ihan kunnolla. Twitterissa osui silmään twiittaus, missä se kirjoitti, että "on niin tylsää ilman sinua". Ketäketäketä??? Urkin sitten vähän lisää, ja selvisi vaan, että se on jossain ollut parin päivän autotreissulla. Seurasta ei lue mitään. Ruoka ollut ilmeisen täyttävää, ja kovasti reissua on hehkutettu etukäteen. Vittuako tarvitsee tuollaisia säälittäviä mysteeripäivityksiä viljellä, kun ei sitä edes seuraa kukaan. Tai siis ehkä kuus tyyppiä, ja niiden joukossa minä, ja toinen ex tyttis. Kenen luettavaksi se noita oksennuksia edes naputtelee?Takuulla vain ärsyttääkseen minua!!! (itserakkaus on hyvästä, onhan??) ilman ketä sillä on tylsää??? 

Ärsyttää, ja vituttaa, että jos se on löytänyt jonkun kultakimpaleen, ja meikä hengailee maailman tappiin asti itekseni...sittenhän minussa on selvästi se vika, ja I ei ikinä tajua, että kuinka väärin se minua kohteli. Ne lapsetkin on vuoden vanhempia, kuin viime kesänä, ja elämä varmasti jo helpompaa päin. Miksi minä en saanut mahdollisuutta jatkaa hyvä seksistä parisuhdetta, ja ymmärrystä tilanteen vaikeudesta minulle ja muille? Miksi joku toinen ämmä saa nauttia niistä hyvistä muutoksista mitä sain aikaan I:ssä?? Epäreiskaa. Mä vihaan, kun en saa mahdollisuutta katsoa asioita loppuun asti itse, ja sitten tehdä päätös yhdessä. Nyt minut vain jätettiin 30 sekunnin riidan päätteeksi ilman mahdollisuutta puhua mistään ikinä koskaan.

Hiton tylsä viikonloppu edessä. Töitä töitä. Ei säpinää miesten kanssa (paitsi sen latinon joka ei kyl nappaa enää ollenkaan, ja se vähän surettaa, mutta minkäs tässä tekee...) kesä kauneimmillaan, ja täs mä istun nättinä, ja ihmettelen, että miten mä tässä yksinäni istuskelen???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti