torstai 16. toukokuuta 2013

Moi

Oikeesti. Mun elämä on tosi hiljaista. Tai tavallaan hiljaista. Miesten kanssa ei oikein tapahdu. Töissä kärsin hiljaa, ja haaveilen paremmasta, ja odotan hyviä uutisia. Töissä on oikeasti aivan karmeaa, ja muutamat tapahtumat ovat epäreiluudessaan vertaansa vailla, ja omiaan latistamaan kaiken motivaation.

Se parin viikon takainen parempi nettideitti otti yhteyttä. Sovittiin, että tavataan joskus, muttei kumpikaan osannut sopia päivää. Eikä se ole kuitenkaan sen oloinen tyyppi, että sitä viitsisi käydä vain panemasssa, ja kadota. Mulla on oikeastaan vain seksi mielessä, eikä niinkään mitkään halipusitouhut...edellisestä seksikerrasta on kaksi kuukautta.  Voisin jopa sortua, ja kysyä että mitä K tekee huomenna...

I vitsaili mulle eilen, ja tilanteessa mukana ollut henkilö nauroi. Olihan se tavallaan ihan jees, että se voi heittää läppää minulle. Tänään avauksiin sille meillä menossa olevasta dorkasta projektista, ja se nauroi taas. Mun mielestä se katsoo minua vähän liian usein. Mietin tänään seksiä sen kanssa, ja ajatus ei vaikuttanut ihan niin absurdilla kuin pari viikkoa sitten. On siinä edelleenkin jotain joka vetoaa mun johonkin sopukkaan.

Viikonloppuna tulee mitään ihmeempää tapahtumaan. Elän omaa elämääni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti