keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Keskiviikko

Se on muutaman päivän hengähdystauko nyt. Pari vikaa päivää meni töissä ihan hyvässä hengessä, mutta asiat eivät edelleenkään ole järjestyksessä. Ehkä mulla on rento olo siksi, ettei paljon enempää voi ainakaan mitään ryssiä. Pitää van (teko)hymyillä, ja jatkaa yrittämistä.

Mitä enemmän tässä on sutinaa, niin sitä enemmän minua kammottaa minkään vakavammin syntyminen. Mulla on mun oma elämä. Mulla on kokoajan kiire, ja mulla on oikeita ystäviä, joita ei voi laittaa sivuun minkään miehen vuoksi. Mä harrastan, mä tapaan ihmisiä, mä arvostan omaa aikaa. En meinaa luopua sinkkukesästäni helpolla. Enkä nyt tarkoita, että hyppäisin peniksestä toiseen, kuten viime viikonloppuna, vaan sitä, että en ole innokas luopumaan treeneistä, tai kotona vietetystä ajasta. Tahdon tehdä kesäksi omia suunnitelmia, enkä tuntea syyllisyyttä, että suunnitelmat eivät sisällä mahdollista kiinnostunutta urosta.

Mulla on huono omatunto siitä piilotetusta kortsusta. Mitä minä olen kenenkään elämään sotkeutumaan? Kaverin kertoi tämän apinan kaverin sanoneen, ettei apina ikinä harrasta mitään tällaista. Ehkä suhteessa on jo jotain ongelmia jo valmiiksi? Mut joo tuskin tulen tyyppiä tapaamaan koskaan enää. Mun puolustus on se, että olin humalassa, ja mun huumorintaju on vähän omituinen. Sitäpaitsi se rusikoi mun nännit ihan muusiksi, vaikka sanoin noin sata kertaa, että vähän heillekin kiitos. Lisäksi se yritti perseeseen kokoajan, ja sekin vitutti, kun sai läpsiä sitä käpälää pois vääriltä alueilta. Se oli paska pano. Oikeasti.

Mun täytyy päivittää mun kortsuvarastoja. Mulla on lähinnä jäljellä jotain laukeamista hidastavia kumeja parisuhde ajoilta. Niiden kanssa touhu kestää aivan liian pitkään. Mä en oikeasti jaksa tunti tolkulla rytkyttää, kun se käy niin tylsäksi mun osalta.

Lauantain latino olisi tahtonut tänään tulla hieromaan mun selkää. Mä en ole valmis luopumaan mun treeneistä. Lisäksi tiedän, ettei yksikään selänhieronta koskaan pääty hierottuun selkään, vaan spermaan kondomissa, tai jossain mun iholla. Se on lähetellyt kivoja viestejä. Mä en tiedä, että miten mun pitäisi tätä hommaa hoitaa, etten päädy mihinkään puolivakavissaan totetutettuun säätöön, jossa jollekkin voi tulla paha mieli. Tykkään tyypistä, mutta siinä on niin paljon samaan kuin tosi tosi vanhassa exässä. On vaan asioita joita mun pitää selvittää siitä, kuten se nörttiaste. Et onko se totaalisen mahdoton kiinnostuksen kohteiltaan.

Mulle tekstaili yksi vanha kaveri aika innokkaasti viime viikkoon asti. Se jopa pyysi kahville, ja vastasin, että joo, mennään vaan joskus. Se kutsui mua rakkaaksi, kullaksi, nupuksi, ja viestit alkoivat olla pelottavan tuttavallisia. Olen puhunut sen kanssa livenä ehkä neljä vuotta sitten. Facebookista olen seurauksista sen touhuja sen jälkeen. Bussissa törmättiin sattumalta kuukausi pari sitten, ja tyyppi alkoi viestitellä. Se oli parisuhteessa silloin. Sitten se katosi fbstä. Parin viikon päästä se palasi, ja jatkoi entistä kiihkeämmin. Arvasin sen eronneen. Nyt se tosiaan laitteli iestiä viime viikkoon asti. Nyt se on taas kadonnut Facebookista...ja mitään ei ole kuulunut. En mitään vakavaa edes ajatellut tyypistä, koska ero on niin tuote, ja suhde oli neljä vuotta pitkä. Musta tuntuu, että sillä oli paniikki saada jotain läheisyyttä koska se ei kestänyt yksinäisyyttä. Mä en taas jaksa olla kenellekään laastari, koska mulla on asiat hyvin ihan näinkin, enkä kaipaa mitään lisädraamaa kesään.

Töissä on ylsi ihana aliurakoitsija, jota olen katsellut nyt pari vuotta. Eilen vihdoinkin puhuimme. Se oli katsellut mun meikitöntöntä naamaa, ja köhnästä tukkaa koko päivän, koska työskenneltiin vierekkäin moneen otteeseen. Se otti katsekontaktia useasti. Lopulta sitten saimme keskustelun aikaiseksi. Sillä on ihan jäätävä aksentti. Siis mä en tajua siitä mitään, ja toisaalta se on todella seksikäs. Sillä ei ole sormusta, mutta rohkenen epäillä, että se olisi vapailla markkinoilla, koska se selvästi pienen kylän poika, ja ne on paritettu jo ala-asteella jollekkin...

Ei mulla muuta. Jatkan auringossa istumista ja suunnittelen tulevia seikkailuja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti