sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Kaikkee on ollut

Viikonloppu on tähän asti ollut melko erikoinen. Viikko oli kohtalaisen erikoinen myös. Käytännössä mulla on univelkaa varmaan kolmen yön verran, ja mun asunto kaipaa mun seuraa, kuten myös läppäri.

Työasiat menivät päin vittua viime viikolla, mutta toisaalta asiassa oli positiivistakin puolia. Hengailen nyt näillä hoodeilla ainakin ensi vuoteen. Maanantaina vituiksi menneiden asioiden ruotiminen jatkuu, ja sitten on pieni loma joka tulee todella tarpeeseen. Eli mun urasuunniteömat ovat jäissä, ja voin keskittyä sosiaaliseen elämään, ja urheiluun. Opin myös viime viikolla, etten luota keneenkään, ja pidän turpani kiinni vaikka kuinka vituttaa.

Sitten olen ollut vähän treffeillä. Sitten olen juhlinut. Ja sitten panin kahta eri miestä tänä viikonloppuna. Ensimmäinen oli jatkobileiden järjestäjä perjantaisen yökerho visiitin jälkeen. Oikeastaa olin kaverille vain esiliina, koska se bongasi jonkun tyypin. Päädyin sitten itsekin puuhiin tämän varatun kusipään kanssa. Ehkä huonoin pano ikinä, vaikka onnistuin saamaan orgasmin kännistä huolimatta. Tyyppi joku jatkuvasti, että sillä on iso muna, ja miltä tuntuu kun kosken sen isoon munaan. Ei se kyllä mikään iso ole, mutta annetaan sen pitää illuusionsa. Myöskään tyttöystävän merkkilaukkujen katseleminen seksin tuoksinnsassa oli vähän laimeaa. Piilotin käytetyn kortsun patjan alle, kun se oli vessassa. Toivottavasti tyyppi saa ansionsa mukaan. Mä en tajua, että miten mä suostuin edes hommiin sen kanssa. Se oli oikeasti ihan Urpo.

Eilen tapasin maanantaisen deittini uudestaan. Se sai mut ylipuhuttua drinkille illan päätteeksi. Oltiin jo alettu pussailemaan, ja se suureli mun niskaa, suuteli korvaa, kehui kauniiksi. Olin ihan märkä poistuessa baarista, ja mulla oli märkä tahra housuissa joka näkyi, ja jouduin peittämään tahraa käsilaukulla...mentiin sitten mun luokse. Nukkumisesta ei sitten tullut mitään, kun se oli melkoisen kuuna pakkaus, ja varusteluun oli oikeasti iso, ja paksu. Se puhui mulle espanjaa sängyssä, ja voi hyvä luoja se oli kiihoittavan kuuloista!

Tyypissä on potentiaalia. Ainoa mikä pelottaa on sinkkuuden menetys, ja se että se paljastuukin liian kiltiksi!

Lisää myöhemmin! Adios!

2 kommenttia:

  1. Hei ihanaa! Ja ai että sä oot kauhee, mut ehkä maailman paras juttu silti toi käytetyn kumin kätkeminen...:D

    VastaaPoista
  2. Hyihyi, ei varattuihin sekaannuta! Vaikka toisaalta, ethän sinä mitään väärää tehnyt. Hyvä se kortsun jemmaaminen, toivottavasti nainen löytää sen ja ukko saa kenkään.

    Toinen miekkonen vaikuttaa just hyvältä :D

    VastaaPoista