tiistai 16. huhtikuuta 2013

Yli ärsyttävän rajan

No kävin taas vakoilemassa. Sori vaan. En vaan pysty pysymään poissa I:n profiilista(koska olen katkera, ja kaipaava....EEENNNN!...kai...). Nyt kyllä se veti idioottimaisuudessaan aivan pohjat! Sieltä löytyi tiedättehän niitä kuvia mitä jengi linkittää fb:hen, vähän kuin failblog tyylisiä kuvia. Tämä oli sellainen, että "Mahtavan tyttöystäväni teot", ja kuvissa oli kaikkia miesten makuun suunnattuja lahjoja, ja ruoka-annoksia, ja kaikkea söpöä josta joku mies voi tykätä, ja pieni selitys per kuva, että mikä oli homman tausta... I oli jakanut sen sanoilla "On niitä (mahtavia tyttöystäviä) olemassa".

 Se ei siis näe itsessään mitään vikaa, vaan kaikissa meissä naisissa. Ei sillä edes montaa tyttöystävää lopulta ole ollut ( ja mun ollessa viimeisin..), joten aika ilkeä piikki mun suuntaan julkisesti facebookissa missä meillä on hillitömästi yhteisiä työkavereita molempien kavereina. Ihan rentoo, että puoli yhtiötä ajattelee (no tuskin ajattelee, kun niillä on omakin elämä.) että olen joku nihkeä, ja vittumainen pihtari. Vittumaiseksi muutuin vasta eron jälkeen. Jotenkin vetää sanattomaksi, että kaikki mitä tein ei ollutkaan herralle tarpeeksi hyvää, tai mieleistä. En käsitä. En koskaan valittanut urheilun katsomisesta (tai muustakaan telkkarista tulevasta, vaikka en itse edes katso telkkaria, koska ei kiinnosta..). Olin aina valmis ottamaan poskeen, jos oli hyvä sauma, ja sillä teki mieli. Enkä vaatinut, tai odottanut usein edes mitään vastapalveluksia. Ostin hillitömän hienot, miesten makuun olevat joululahjat. Ostin tyylikkään synttärilahjan. Toin sille kahvia sänkyyn. Olin valmis kokkaamaan, ja tykkäsin kokata.

Ja melkein onnistuin välttelemään sitä tänäänkin, mutta se tuli norkoilemaan mun hoodeille, ja mulla meni kaikki sekaisin Miksei se voi pistää alaisiaan tekemään ne bisnekset sinne mun valtakuntaan??Ei sen itse tarvis tulla... Lounaalla se istui myös niin lähelle, ja naama minuun päin, että mun oli pakko lähteä pois, kun olin ensin vetänyt pienen tekopirteän keskustelun mun työkaverin kanssa. En vilkaissutkaan siihen päin, hahmosta, ja ahdistavasta fiiliksestä huomasin sen sivusilmällä.

Olen kyllä jotenkin poissa tolaltani. Sellainen tosi iso organisaatio päällikkö sai mut tänään itkemään vitsillään. Mun mielestä se ei kuulostanut vitsiltä, ja mulla meni ihan pakka sekaisin, ja otin itseeni aika pahasti. Tuli tosi paha mieli, kun sanotaan laiskaksi  (en nyt koko vitsiä ala selittämään, mutta olin delegoimassa tämän ison herran mulle antamaa duunia niille kelle se kuuluukin, ja lopulta iso herra teatraalisesti alkoikin tehdä hommaan mun edessä, ja muka leikillään sanoi luulleensa meidän Suomalaisten olevan ahkeria tjsp, sana laiska sanottiin myös, ja olin epäuskoinen, että voiko tilanne oikeasti edes tapahtua vai onko se unta, koska se oli niin selvää vittuilua kuin voi olla.) vaikka koko tiimi paineen alla, ja teemme useamman ihmisen työt. Jokainen meistä. Me ollaan väsyneitä, paineen alla, ja tylsistyneitä. Ja minä ainakin olen myös turhautunut. Kyyneleitä nieleskelin, ja yritin pitää pokkaa, mutta se huomasi, että nyt taisi tulla vitsailtua väärälle tyypille, ja väärästä aiheesta. Se pyysi anteeksi, ja lyötiin kättä päälle. Sain vain sanottua, että olen aika herkkä, ja en tosiaankaan pidä itseäni laiskana työntekijänä. Ehkä pitäisi sittenkin miettiä, että mitä muut ajattelee, jos mun itsetuntemus on mennyt näin pahasti metsään. Nolottaa, että aloin melkein kunnolla itkeä sen edessä. Tuntuu, että mulla ei ehkä ole kaikki ihan kunnossa. Aika usein töissä muutun tosi tunteelliseksi jos tulee jotain epämiellyttävää, ja vaikeaa eteen.

Että sellainen päivä. Lisääkin paskaa olisi kirjoitettavana, mutta jätän sen nyt omaan arvoonsa, ja katson eteenpäin, ja edessä kiiltävään pitkään viikonloppuun!

1 kommentti:

  1. Muahaha! Siis I-parka on niin katkera kaikkia naisia kohtaan! Todella säälittävää. Melkein kävisi kaveria sääliksi jos se ei olisi niin mulkku.
    Usko pois, KAIKKI sen kaverit ja työkaverit pitävät vain säälittävänä tuollaista typerää netti-panettelua. Tai ei ehkä kaikki, on sillä varmaan joku dorka naisiin pettynyt nössökaveri joka uskoo kaiken mitä se sanoo.

    VastaaPoista