keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Vitsikästä

Olen lopen kyllästynyt  mun työhön. Projektit on jäissä koska on isompia projekteja mihin mulla ei oo osaa eikä arpaa. Pyöriskelen sitten vain edestakaisin, ja teen pieniä rästihommia. Isommat rästit kiinnostavat erittäin vähän, mutta ehkä huomenna katson niitä. Kukaan ei huomaa eroa, jos ne jättää tulevaisuuteen. Ehkä mä olen laiska. Tavallaan töissä on menossa hengähdystauko, ja mä kaipaan toimintaa, ja selkeää actionia. Tämä projektien välinen pimento, ja stand by käy hermoille!! Siksi mä kai oon turhautunut.

Olen huvittanut tänään itseäni lausahduksilla mitä voisin I:lle sanoa, jos ei tarvitsisi käyttäytyä ammattimaisesti.
" Moi! En muistanutkaan, että olet noin lyhyt. Niinkuin sun penis".
" No mutta kappas, siinähän ne pettäjät on söpösti yhdessä lounaalla. Yhteiset kokemukset yhdistävät?"
" Toi tuijotus muuten häiritsee, mutta kyllähän sen ymmärtää, kun itse näyttää tuolta"
" Mikä on pieni, ja haisee viinalta? Herra I:n itsetunto"

Nojaa ei noi nyt hauskoja ole, mutta mua nauratti hirveästi.

I on tosiaan ollut kokoajan jossain tyrkyllä tänään. En voi sanoa sille mitään. En moita, en mitään. En edes katso siihen päin. Nyt ei vain irtoa mitään. Lapsellista joo, mutta ei tässä nyt muu auta kun ollaan samassa työpaikassa.  Se on mulkku, eikä ansaitse mitään minusta. Ei hymyä, ei mitään. Se kohteli minua (todistetusti) huonosti, ja kuvittelee itse olevansa joku saalis. Kuppanen, juntti, Urpo, yksinkertainen, vanhemmannäköinen kuin isoveljensä, köyhä, yksinhuoltaja, juoppo, pettäjä valehtelija, ilkeä, joustamaton... Ja tiesin suurimman osan näistä koko sen ajan kun olimme yhdessä!! Olin liian heikko päästämään irti vaikka tiesin, että taisi tulla huti tässä parinvallinnassa. Siihen vain tottui, ja unohti katsoa big picture. Ja onhan se kivaa, kun joku sanoo välittävänsä.

Tahtoisin vaan kostaa, vaikka tiedän, ettei siinä ole mitään järkeä, ja se on epäkypsää. Tahtoisin  laittaa sen kärsimään siitä, ettei se lupauksistaan huolimatta kohdellut minua hyvin. Yhdeksässä kuukaudessa kiintyy. Lisäksi luulen, että olen raivoissani, koska minut jätettiin. Jätetyn naisen raivo täällä kirjoittaa, ei Alma!

Illalla treeneissä puran tän raivon. Nyt vaan yritän hymyillä, ja miettiä lisää huonoja vitsejä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti