perjantai 19. huhtikuuta 2013

Treffeille menossa

Menin sopimaan treffit huomiseksi jonkun luennoitsijan kanssa. Tää on kanssa vanhempi tapaus, vaikka vannoin kautta kiven, ja kannon, ettei enää 10 vuotta saa olla ikäeroa. Ei huvita kyllä yhtään, mutta kai sitä voi käydä kahvit imaisemassa, kun se on kaupungilla jollain kirjallisuus messuilla (öööh, tässä mennään jo kiinnostuksien osalta metsään. Tykkään lukea, ja katsella kuvia, mutten mä ny minnekkään messuille menisi, varsinkaan minkään vieraskielisen kirjallisuuden...) Pääseepähän tyypistä ainakin eroon, kun ilmoittaa, että "sori, en havainnut viboja meidän välillä", ja ikäeroahan on tietty liikaa myös *wink* Googlettelin, että sillä on joku menestyvä yritys, ja se on alansa (sellainen mistä mulla ei ole mitään käryä..) superammattilainen. Varmasti menee kiinnsotsukset aivan yksiin...

I on aloittanut pyöräilyn. Voiko mitään etovampaa harrastusta miehellä olla?? Tällä on siis joku kilpapyörä, ja sellaisen polkimiin lukittavat monot (joo sori, taas stalkkasin...), ja oletettavasti perseestä topatut pöksyt *nousee oksennus suuhun*, ja ajellut jalkakarvat. Siellä se tahkoaa pallejaan surkastuneiksi siittiöiden hautausmaaksi, ja peniskin ei  enää kohta nosta päätään, kun se on kohta hangattu pois pyörän satulaa vasten.

Mä oikeastaan tahdon ihan sinkkukesän, ja tehdä just sitä mikä itseä liikuttaa. Olen ollut parisuhteessa viimeiset seitsemän kesää, että josko nyt saisin mitä haluan. Huonompi homma on vapaapäivien vähyys, mutta ehkä mä pärjään kun priorisoin ajankäytön oikein..Jos joku mies tulee tänään illalla vastaan, kun olen tyttöjen kanssa ulkona, niin juoksen toiseen suuntaan kiljuen, jos jotain meinaa tapahtua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti