keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Täyskäännös

Tein urhean teon, ja maksoin viikon jäsenyyden nettideittisivulle. Ajattelin, että pieni juttelu miesten kanssa ei tee yhtään pahaa, ja voi poikia vaikka treffit (en siis edelleenkään usko kenekään kunnollisuuteen...). Mitään pakko ei ole ketään miestä saada haaviin, mutta ehkä markkina-arvoa on hyvä vähän arviottaa. Lisäksi se yhdenillan juttu kuukausi sitten vaikutti mukavasti mun mielialaan, ja I:n perään haikailussa, ja mietin, että miksei. Mukavaa häiriötä mun loputtomalta tuntuvaan I:stä vauhkoamiselle.

Jännä juttu on se, että Herra K lähetti heti postia kun olin ladannut sivuille kuvani.  Ja nyt se antoi numeronsa, ja ohjelmassa voisi olla muutama drinksu, ja pienet panot. En osaa sanoa, että koska, mutta tavallaan mua jäätää lämmitellä mitään vanhoja hoitoja. Vaikka K olikin hauskaa seuraa, niin mitään vakavaa sen kanssa ei synny, ja se tieto tavallaan vesittää vaatteiden riisumisintoa. Mutta voisinhan mä olla nyt vaan ennakkoluuloton, ja käydä panemassa siltä, ja itseltä taju kankaalle tässä joku päivä, ihan vaan nautinnon nimissä. Niin joo, mehän ollaan melkein naapureita, ja yöksikin pääsisi kotiin. Se asuu tässä jossain lähellä nykyään..

Pitäisi varmaan trimmata toi puska tuolta alakerrasta hieman juhlavampaa kuntoon.

Lisäksi olen ollut haistelivinani, että olen alkanut löytää kelvollisia uroksia töistä, mikä on toisaalta huolestuttavaa, mutta toisaalta jännittävää. Työkavereihin ei ole tarkoitus sekaantua enää, mutta mitäpä sitä kiveen kirjoittamaan..Tai no se kaikista kiinnostavin tyyppi on parisuhteessa. Mutta musta tuntuu, ettäme viihdytään toistemme seurassa aika hyvin.

Ehkä se on tää kevät mikä saa mut rauhattomaksi, ja pyörtämään miesvihan?

2 kommenttia:

  1. Hyvät treffit ja erityisesti hyvät panot on paras tapa päästä irti exästä! Harmi että noita ei ihan helposti löydä...

    VastaaPoista
  2. No joo, mutta huonotkin treffit kartoittavat markkinoita (ja luovat kasvavaa epäuskoa miessukupuolen kelvottomuudesta...tosin näin sunnuntai-iltaisin kaipailee jonkun kainaloon..). Ja huonot panot vaikuttavat keskiverto panojen arvostukseen. Pieni säpinä pitää ajatukset nätisti tulevaisuudessa, ja tässä päivässä.

    VastaaPoista