maanantai 22. huhtikuuta 2013

Pelko

Lauantainen deitti tekstasi kuitenkin treffi päivän iltana, ja en edes jaksanut lukea kunnolla, mutta kai se jotain kiitti kivoista treffeistä, ja kehui viehättäväksi. Mä unohdin vastata. Hups. Enää en kehtaa vastata, eikä mulla toisaalta olisi edes mitään sanottavaa, kun minä en näe toisia treffejä tulevaisuudessa. Se ei vaan ollut minulle mitenkään sopiva tyyppi.

Tekstalin K:n kanssa sunnuntaina. En jaksa sopia treffejä, vaikka tavallaan vähän panettaakin. Tuntuu, että mun täytyy käydä niissä testeissä ennen mitään seksuaalista kanssakäymistä kenenkään kanssa.

En ole varannut lääkäriaikaa vielä tänään. Varaan sen huomenna. Tänään oli veroasioita, vaatteiden kierrätystä, ja ulkoilua ohjelmassa. Kävelin 1,5 tunnin lenkin leveä hymy naamalla. ja join ison kupin kahvia lenkin jälkeen.

 Nyt on alapäähuolien lisäksi myös yläpäähuoli. Ei suinkaan mielenterveys vaivaa, mutta tuntuu, että nupissa on menossa jotain jännitävää, ja pelottavaa. En edes uskalla kirjoittaa, että miten paljon minua pelottaa, ja mikä pelotta. Toivon vain, että tämä outo olo johtuu jäykästä niskasta. Raitis ilma teki tosin hyvää, joten epäilen tuijottaneeni tietokoneen ruutua liian kauan tänä vikonloppuna, ja toivon, että näössä itsessään on vikaa, ei aivoissa.

Tänään on ollut tosi positiivinen olo, ja olen innoissani tulevaisuudesta. Kävelyllä suunnittelin, kuinka tulen kesäiltana puistoon istumaan, ja lukemaan kirjaa. Kuinka viikonloppuna otan lehtiön mukaan, ja lähden piirrustusretkelle aurinkoisena kesäaamuna....Minua pelottaa, että miksi eilisen näköhäiriö kohtauksen jälkeen mulla on ollut outo fiilis. Ehkä mulle on vain tulossa flunssa? Ja noita näköhäiriöitä mulla on ollut ennenkin...Harvoin tosin.