lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ohoy

Eilinen ilta oli harvinaisen kuiva hyvien miesten osalta. Olis varmaan joku irronnut panoseuraksi, mutta en ollut oikein fiiliksellä. Tyydyttiin sitten katselemaan vaan miehiä, ja arvioimaan. Sitäpaitsi laitoin puhtaat lakanat sänkyyn enkä tahtonut tuoda mitään tahmatassua sotkemaan sitä heti.

Aamulla heräsin ajoissa treffeille päänsäryllä, ja uupumuksella varustettuna. Jouduin ottamaan taksin, ja aurinkolasit avuksi, mutta ehdin kuin ehdinkin kokemaan kevyttä pettymystä juuri ajoissa (onneksi en pessyt tukkaa, vaikka kävi mielessä...). Typpi vaikutti hyvin vakavalta jo eilisissä viesteissä. Tarkoitan siis sellaista kiihkeää sitoutumistarvetta. Se selitti eilen, että se etsiin pitkäaikaista parisuhdetta, ja lastensa äitiä. Nikottelin hieman tuota, koska mulla ei ole nyt mitenkään sellainen vaihe, että oikeasti etsisin mitään. Kunhan yritän rimpuilla eroon I:n varjoista. Kun saavuin paikalle käsitin, että miksi se on tuon ikäinen, ja sinkku, ja vielä varakaskin. Se etsii pikkuvaimoa. Ja sillä naamalla ei minä en ainakaan siihen hommaan ala.

Mutta joo. Se oli aamulla siirrellyt jotain jumalpatsaita kirjaston, ja viininjuomistilan välillä, ja sillä on myös oma observatooria missä oli jotain kreikkalaisia symboleja koristeena. Se on matkustanut siellä, ja täällä, ja ollut Pariisissa koko kesän töissä. Sillä on oma talo metsässä, ja kesämökkin. Niin, ja sen suku on jotain sikarikkaita ensimmäisen lentoyhtiön omistajia, ja kilpa-autoilijoita. Se taputti minua selkään kahdesti suunnilleen tärisevällä kädellä. En ehtinyt syödä aamupalaa, ja väänsin kaksin käsin isoa voileipää naamariin, ja murustelin päälleni minkä ehdin. Yritin vakuutellan (siis yritin saada treffejä joudutettua, ja mahdollisesti jopa loppumaan..), että mulla ei ole mitään juomisongelmaa, ja elämänhallintakin on kunnossa. Se ei puhunut muusta, kuin siitä mitä sillä on, ja missä se on ollut. Arvatkaa, että tarjosiko se mulle mitään? Onneksi se oli menossa johonkin homoon konserttiin, niin pääsin jatkamaan matkaa överiksi vedetyn puistokävelyn jälkeen. Siis mikä HYVÄ konsertti on kahdelta lauantai iltapäivänä? Frööbelin palikat, eh?

Puistokävelyn vedin ihan sketsiksi, kun aloin säikkyä ampiaisia. Tyyppi toivottavasti ajatteli, että olen päästäni vialla, kun käännyin vainoharhaisesti ympäriinsä, ja kyselin, että "onko toi ampianen?" kun jossain hieman surisi. Tyyppi lähti konserttiinsa melkein juosten, ja huikkasin perään, että katsellaan, että mitä tapahtuu. Se huikkasi hölkätessään saman, ja sen jälkeen siitä ei ole kuulunut mitään. Luojan kiitos.

Näin kaverini lounaan merkeissä, ja naurettiin aivan kippurassa. Ihana päivä takana. Treffitkin olivat kaikeassa kemiattomuudessaan ihan viihdyttävät. Ainakin pääsin sängystä ylös ajoissa!

Vakavampaa aihetta on sitten se, että pelkään saaneeni I:ltä sukupuolitaudinn (se ei koskaan testauttanut itseään, vaikka se lupasi, ja kuten hyvin tiedän, se tykkää vedellä paljaalla, ja jos se petti, tai on saanut jotain jo ennen meidän suhdetta?).. Lisäksi löysin mystisen patin mystisestä paikasta, ja hieman hikeä puskee pintaan, kun mietin, että mikä se voisi olla. Soitan maanantaina ajan testeihin, ja samalla kysyn mystisestä patista. Salettiin, kun elämä ehti näyttää yhden päivän ihan hyvältä, niin iskee joku rutto...

2 kommenttia:

 1. "kun elämä ehti näyttää yhden päivän ihan hyvältä, niin iskee joku rutto..."

  No voihan harmi! Mutta yleensä lääkekuurilla näistä selvitään kuitenkin, tietysti oma vaivansa aina kaikessa...

  Joskus on hyvää tuuria joskus huonoa, itselläni kait on ollut hyvää ja joskus ehkä tosi hyvääkin tuuria. Tähän mennessä ainut "accident" oli klamydia. Se oli Turussa 90-luvun alussa, eli siitä on jo aikaa ihan pirusti. Sen jälkeen ei ole ollut ikinä mitään. Ehkä mä tapaan sitten enimmäkseen vain kilttejä tyttöjä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iski vaan epäillykset, että I olisi voinut tarttuttaa jotain tietämättään, kun mulla ehkä on jotain oireita, ja olen parisuhteen jälkeen harrastanut seksiä ainoastaan kerran, ja silloinkin oli kumi käytössä, ja järki mukana. Täällä on vähän sellainen huono mentaliteetti sptauti testien kanssa, ja tämä paikka on tunnettu pahamaineisena sukupuolitautien pesänä. Minäkin sain sen herpeksen pari vuotta sitten. Onneksi se ei ole oireillut sen jälkeen.

   Toi patti pelottaa enemmän kuin sukupuolitaudit. Samat fiilikset oli silloin, kun papa-kokeesta löytyi jotain. Nyt olen saanut kaksi puhdasta tulosta puolivuosittaisesta kokeesta. Vielä yksi puhdas testitulos, ja ollaan voiton puolella :)

   Poista