torstai 25. huhtikuuta 2013

Loputon viikko

Tää viikko on loputon!! Ja olin vielä
Maanantain lomalla... En käsitä. Huomenna on kuitenkin perjantai, ja minustakin henki vielä pihisee. Tällä viikolla en ehtinyt lääkäriin joten jos huomenna yritän varata ajan vaikka maanantaiksi..omituinen olo päässä katosi kevyen hieronnat ansiosta. Niska on kuulemma pahasti jumissa.

Miesrintamalla on vaisua. I on onneksi pysynyt pois mun tieltä suurimman osan viikkoa, mutta olen suhteellisen varma, että jotain kähmintää on menossa sen, ja isoperseen välillä. Mutta olkoot. Olen alkanut flirttailla I:n ex-alaisen kanssa. Se on minua joitain vuosia nuorempi, komea, ja vähän simppeli, sellainen nätti poika ilman aivoja, ns. miesblondi..se flirttailee takaisin, ja olen päättänyt panna sitä. Se on myös juuri eronnut. Hehhee. Olen myös aistinut jotain katseiden vaihtoa, ja lämpötilan lämpenemistä PP:n ollessa lähellä. Mutta edelleenkin panoksin sitä koska vaan...kunpa se vaan tajuaisi kysyä! K ei jaksa kyllä napata ollenkaan nyt, ja jätin vastaamatta sen viestiin. Muutaman viikon takainen nettideitti kyseli kuulumisia tänään. Ihan positiivinen yllätys.

Mulla on ihan mielettömän hyvä tuuli päällä. Kävelen leveä hymy naamalla pitkin katuja, ja nautin siitä, että miltä musta tuntuu. Tässä eletään niin ihania aikoja. Neljän päivän loma teki aivan tosi hyvää mulle. Nyt vaan muutama lisää jostain niin moodi pysyy päällä. Huomenna on taas pienet työpippalot mutta paikalla on vaan oma tiimi, onneksi! Toki mieltä hieman varjostaa huoli terveydestä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti