maanantai 8. huhtikuuta 2013

Distractions

Ajatukset ovat olleet kivasti muussa, kuin miehissä läpi viikonlopun. Urheilu auttaa, ja varsinkin, kun sitä on molemmille päiville, ja muun ajan hörppii viiniä soffalla, ennen kuin uni maistuu.

Sen verran kuitenkin ehdin observoida ympäröivää maailmaa, ja facebookkia, että huomasin I:n piilottaneen ilmeisesti suurimman osan päivityksistään minulta, ja minut on ilmeisesti siirretty työkaverit-sektioon päivitysten yksityisasetuksissa, ja kaikki ei enää näy. Mikäs siinä. Parempi kuin ei näe, että kenen naisten kanssa se on yhteyksissä. Ja se suolsi kyllä muutenkin täynnä kirjoitusvirheitä olevia typeriä päivityksiä, ja mietinkin nyt, että miksi haaskasin sen kanssa yhdeksän kuukautta! Lakkasin näkemästä sen päivityksiä sen duunissa sattuneen tapauksn jälkeen. Nolottaa, että kävin aukomassa päätäni sille, mutta kun oli niin paha olla. Viikonloput on oikeasti kivoja, kun se ei ole näkyvissä, ja ajatukset eivät ala harhailemaan sen suuntaan. Toivottavasti se löytäisi uuden työpaikan jostain..Poistin sen itsekin läheisistä kavereista, joten yhteys heikkenee varmasti vähitellen.

Huomenna kipeä hymy päälle, ja positiivisuus kamppanja alkaa. Meinaan olla niiiiiin ihana kaikille. Kukaan tällaista mörökölliä halua pitää lähellään...ja negatiivisuus tappaa omankin elämänhalun. Kaipaan vaan häiriöitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti