maanantai 8. huhtikuuta 2013

Askele

Ihan älytön sana toi askele. Miten se edes taipuu, askelia, vai askeleita? Askele, askele, askelma, askelmia, askelmilla. Ei se kuulosta yhtään suomen kieleltä. Ihan outo sana.

Otin askeleen tänään. Poistin yhteiset kuva fb:stä. Seuraava askel on lopettaa sen stalkkaaminen, kun alkaa kuitenkin vain vituttaa (koska mitään ei selviä, tai tulee suru puseroon..). Eiköhän sillä ollut jo seuraava nainen katsottuna, ja tälläkään kertaa Almalla ei ollut mitään mahdollisuuksia voittaa, koska asetelma oli epäreilu. Ja sitä paitsi se on rajannut postauksiaan, etten kuitenkaan näkisi, kuin se hassun hauskat kuvat hupaisilla teksteillä, ja vapaapäivien ylistykset.

Ihan hirvittää ajatella, että pitäisi uskaltaa luottaa johinkin uuteen mieheen. Taidan tarvita pitkän toipumisajan, ja paljon omaa elämää, ennekuin pystyn päästämään ketään lähelle. Kaukaa on kiva katsella komeita miehiä, mutten oikeasti pysty kuvittelemaan itseäni mihinkään hitustakaan vakavampaan deittailuun. Pano kyllä maistuisi, mutta siinä se. Viimeiset vuodet ovat kyllä olleet miesten suhteen melko epäonnisia. Syytän itseäni, koska olen itse vaikea, omistautuva, ja vaikka mitä muuta.

Oikeastaan kaikki on sen viimeisimmän pitkäaikaisen exän syytä. Erosta on kolme vuotta. Se veti maton niin jalkojen alta, että kaaduin niin pahasti turvalleni, että korjailen sitä tuskaa edelleenkin. Kaikki mitä olen sählännyt viimeisen kolmen vuoden aikana on ihan exän syytä. Toki olihan minullakin omat kuvioni suhteen loppuaikoina, mutta olin vakavasti päättänyt hoitaa asiat kuntoon, ja sitten minut tuupattiinkin naamalléni paskaan, ja muutettiin uuden tyttöystävän luokse heti samalla viikolla, kun erosimme. Minä jäin meidn yhteiseen kotiin miettimään, että miten mun elämä jatkuu.

Ehkä mun vaan pitää lopettaa kaikkien menneiden mietiskely, ja alkaa elää tässä päivässä, ja ihmisenä mikä nyt olen, virheineen, ja taustoineen. Päivä kerrallaan, pakko yrittää hymyillä, ja keskittyä elämän hyviin asioihin. Niitä kun kuitenkin on olemassa! Vähemmän fb stalkkausta, enemmän omia juttuja.