maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aprillia

Olisko aivan kauhean mauton pila tekstata I:lle, että olen raskaana? On se. Naurattaa vaan, kun kuvittelisi sen naamaa. Olisin tahtonut tehdä sen naamatusten, ja oikeasti nähdä sen naamalla paniikki. Mitäköhän se sanoisi?

Annoin muistitikun niitä kotipornoja varten viime viikolla. Se ei vaivautunut vieläkään palauttamaan niitä. Kysyin, kun se tuli vastaan, että onko sillä tikku mukana. Se alkoi lässyttää, että sillä oli kiire aamu, ja se vain puki päälle, ja lähti. Niin no, olishan sen voinut tehdä jo illalla valmiiksi, tai mikä tahansa päivä sen jälkeen, kun tikun sille annoin. Totesin sen selitellessä, että voiko olla niin vaikeaa. Se jatkoi selittelyä, ja sanoin tuon saman lauseen vielä kaksi kertaa. Hymyilin väsyneesti sanomisieni perään, ja I näytti vain huvittuneelta. Hitto se on juntti, ja tunneälytön tapaus. Jos ei nyt voi kohta hoitaa niitä videoita mulle, niin teen, tai sanon jotain harkitsematonta..

Eilen olin aika heikko illalla, ja meinasin tehdä jotain epätoivoista. Kaikesta siitä huolimatta, että I on mulkku, niin mietin jo sille tekstaamista, ja kertoa, että en olisi halunut aioiden päättyvän (ainakaan näin..) ja se on vielä mun sydämessä, mutta sen tarjoama tilanne, ja asenne ei ole mun käsissäni, eikä mitenkään vaikutettavissa. Jeesus sentään, onneksi nämä ajatukset tulivat mun päähän selvinpäin, muuten joutuisin ulkonaliikkumiskieltoon.

Vaihdoimme muutaman viestin Turrin kanssa. Se vaikuttaa vähän liian bilehileeltä, kun itse olen ryppyotsainen, ja urakeskeinen urheilija...(kun te vaan näkisitte...)...Ehkä seksi kuitenkin maistuisi, kun jäi silloin viimeksi kokeilematta. Mä tarvitsen munaa. Tarvitsen ihailua, ja hyväksyntää. Tajusin viikonloppuna, että urheilu alkaa näkyä ruhossa, ja en ole yhtään hassumpi tapaus. Mitä helvettiä mä vielä teen sinkkuna?? Ah, löysin mun unelmien työpaikan toiselta mantereelta. Huono puoli on vaan se, että hakuaika päättyy parin päivän päästä, ja mulla ei ole oikein aikaa päivittää mun kaikkia cv:itä sun muita trofee listoja. Ehkä mä odotan vielä pari kuukautta, ja sitten vilkuilen uudestaan. Ei mulla varsinaisesti mikään kiire ole. Tai ehkä on!

4 kommenttia:

 1. Hae Alma sitä paikkaa! Uudet tuulet (ja miehet) odottavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pomo tosiaan pisti vähän kapuloita rattaisiin, mutta jotain isompaa tässä nyt on kännistymässä :)

   Poista
 2. "Olisko aivan kauhean mauton pila tekstata I:lle, että olen raskaana? On se"

  Correct. Laita ennemmin jotain muuta. Vaikka että olet käynyt testeissä, ja sait just tietää tulokset. Etkä uskaltanut ilmoittaa niitä heti. Mutta sano, että toisenkin osapuolen olisi syytä käydä. Sen tarkemmin asiaa erittelemättä...

  Tämä myös menee helpommin läpi kuin joku raskaus-vitsi. Ja aprilliä on jäljellä vielä yli 2 tuntia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En lopulta laittanut mitään. Ihan hyvä niin. I ei vaivautunut menemään koko yhdeksän kuukauden aikana testeihin, vaikka itse kävin jo suhteen alussa. Jäi puheeksi, vaikka aina oli menossa seuraavalla viikolla. Tuskin sillä mitään oli, mutta mistä sitä koskaa tietää...

   Poista