lauantai 27. huhtikuuta 2013

Alkaa käydä tylsäksi

Blogi sinkkuseikkailuista, mutta ne seikkailut  puuttuvat, ja täältä löytyy vain sinkku. Vähän huvittavaa. Kuitenkin olen koko ajan liikkeessä, ja vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja. Näyttää, ettei tässä ole aikaa pariutua, tai edes harkita pariutumista, kun on niin paljon muutakin  jännää menossa.

Olen ollut niin käsittämättömällä tuulella koko viikon. Repeilen, ja kikatan hysteerisesti, ja kävelen hymyssä suin,ja rakastan kaikkea mun elämässä. Olen ehkä viimein sisäistänyt, etten tarvitse kenenkään palliaivon rakkautta, ja välittämistä pitääkseni elämästä. Toki tälläkin viikolla on ollut muutama alamäki. Epäily terveyden pettämisestä (jonka oikeasti meinaan selvittää pian..), ja perheen, ja ystävien ikävöiminen muutama iltana nukkumaan mennessä ovat nostaneet kyyneleet silmiin, ja huolen rintaan.

Törmäsin bussissa vanhaan kaveriin. Tai no tuttuun, joka joskus pyöri samoissa paikoissa, kuin minä. Koska bussi oli täynnä, niin ainoastaan moikkasin, ja menin istumaan vapaalle penkille. Se lähetti minulle kuitenkin fb:ssä viestin heti. Chattailimme koko matkan kuulumisia, ja todettiin, että ollan varmaan viimeksi nähty kolme vuotta sitten. Aika jännää, ettei olla törmätty. Ja aika jännä, ja erilainen bussimatka. Tämä mies on jossain on/off parisuhteessa. Ne ainakin asuvat erillään, mutta olivat kyllä juuri yhdessä matkalla. FB.stä vakoilin. Se on hyvännäköinen, ja mukava, mut joo.

Se parin viikon takainen deitti laittoi vihdoin viestiä kanssa. Jotenkin mua ei vaan ehkä nappaa. Lisäksi se ei ole ehdottanut uusia treffejä, joten ei se ehkä ole kovinkaan kiinnostunut. Enkä ole minäkään, vaikka se olikin tosi kiva, ja melko samalla aaltopituudella.

Eilinen työpaikkariento oli tosi mukava. Illalisen jälkeen kävimme minulle uudessa baarissa, missä oli pääasiassa miehiä, ja vielä pirun komeita sellaisia, ja lisää lappasi ovesta sisään jatkuvasti. Ja ei, se ei ollut homobaari. Päätimme kuitenkin jatkaa matkaa, ja varasimme karaokepaikasta huoneen. Siellä ei sitten miehiä ollutkaan, koska paikka oli melko tyhjä, ja meidän tiimi oli suunnilleen ainoa seurue, ja aika meni laulamiseen. Olin kotona jo yhden jälkeen. 

Tänään olo on suhteellisen freesi, vaikka join sekaisin viiniä, olutta, shotteja, ja siideriä. Ihan vähän outoa, kun tämä oli jo kolmas ilta ulkona, enkä raahaa ketään mukaani baarista. Tavallaan ihan kiva, ja alan ehkä keskittyä miesten metsästyksen sijaan mukanani oleviin ihmisiin. Meritsin mun karvatkin, ja mulla oli ihan kolme kondomia laukussa. Ehkä jätän ne karvat paikalleen seuraavan kerran, ja otan mukaan vain yhden ehkäisimen. Mutta sinne miesbaariin voisi mennä uudestaankin, jos panetus käy sietämättömäksi... 

Ensi viikonloppuna käy vähän reissussa, ja siellä olisi tarkoitus vähän juhlia myös. Pitää katsoa, että josko siellä reissun kunniaksi löytyisi jotain säpinää. Jännä viikonloppu edessä. Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä terveys petä ensin.

Nettideittailu tavallaan kiinnostaisi (siis selaisessa tarjonnan kartoitus mielessä, ja olisi edes jotain säpinää, kun on vähän hiljaista...), mutta se on jotenkin niin keinotekoinen (tosin melko tehokas..) tapa tavata ihmisiä. Jännittävämpää on ne tilanteet, kun aistii ne kipinät toisesta päästä huonetta, ja asiat tapatuvat niinkuin elokuvissa. Tavallaan uskon, että mun on nyt tarkoitus olla yksin jonkun aikaa, ja löytää mun elämän oma tempo, ja suunta. Sitten kun olen tarpeeksi nauttinut omasta seurastani, niin joku mieletön uros (toivottavasti sillä olisi PP:n ulkonäkö, ja muna..) tulee elämääni, ja rakastun tulisesti. Se ei ehkä asu samassa maassa vielä, ja saatan tavata sen jossain aivan sattumalta, kun mun oma elämä on tarpeeksi selvä.

2 kommenttia:

  1. Tuli vaan mieleen, että älä nyt ainakaan blogin takia hanki "väkisin" seikkailuja :)) Jos on seesteisempää niin hyvä sekin on! Sun pohdintoja on joka tapauksessa kiva lukea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en mä nyt ala muiden viihteeksi järjestämään toimintaa. Jotain varmasti joskus taas tapahtuu. Ehkäisyä mitään niin kreisiä kuin aikaisemmin joskus, mutta ehkä jotain sivistyneempää ;)

      Poista