keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Vaisua

Tietääkö joku fiiliksen, kun jotain kivaa, hassua, tai jännää tapahtuu, ja tahtoisi raportoida siitä jollekkin. Vanhasta tottumuksesta mieleen tulee I, ja sitten muistaa, että hei, ei sitä enää kiinnosta. Siitä tulee ankea fiilis, kun en voi jakaa jännitystäni urheilun, tai hyvin onnistuneen sapuskan tiimoilta. Kyttään myös edelleen alitajuisesti puhelinta. Odotan viestiä töiden jälkeen, nukkumaan mennessä, aamulla, kutsua lounaalle.

Tänään on jotenkin takki tyhjä. Jopa horoskooppini osui aivan nappiin. Mutta se sanoi, että jos jotain romanttista uutta tapahtuu, niin se tulee olemaan satumaista. Jaa-a. Treeneissä ei kauheasti mukavia miehiä ole. Pitäisikö alkaa kävellä talon edessä edestakaisin?
 
Katselin meidän panovideot toisella silmällä läpi, kun vedin soppaa suihin ennen treeneihin lähtöä. Muuten ihan hyvä, mutta toisesta videosta tuntui puuttuvan suurinosa. Toki en varmaksi osaa sanoa, mutta mun mielestä suuseksi videon, jossa itse pidin kameraa I:n nuollessa tulisi edetä edes siihen suuseksiin asti...mutta mitä se saavuttaisi panttaamalla osaa videosta? Ehkä en muista oikein, ehkä i poisti osan jo kauan sitten? Ehkä se on mystisesti hävinnyt, kuten myös osa siitä videosta missä itse annoin poskihoitoa I:lle.

Mulla on onneksi isoja suunnitelmia seuraavalle vuodelle. Toki jää nähtäväksi, että mitä tapahtuu, ja ilmestyykö elämääni rakkaus, vai säilytänkö vapauteni liikkua paikasta toiseen. Pelkään, että jo vuodessa tapahtuu jotain mikä sitoo minut tänne. Toisaalta viihdyn, toisaalta en.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti