perjantai 22. maaliskuuta 2013

Perjantai kotona

Heräsin tirsoilta, ja kokkailin vähän sapuskaa. Veto on aivan pois. Nukuin töissäkin lounasaikaan noin 15 minuuttia meidän telkkaritilassa. Flunssa pukkaa päälle, ja pms kiristä pinnaa, ja väsyttää. Onneksi sain tämän illan itselleni. Ihanaa vaan maata sohvalla, ja tehdä muutama kotityö samalla kun nousee laittamaan lisää teetä. Kohta menen lämpöiseen suihkuun, ja sukellan puhtaisiin lakanoihin. Saatan jopa kaivaa kaalimadon esiin. Mun toinen vibraattori on mystisesti kadonnut. Olen katsonut sängystä, ja kaivanut yöpöydän läpi, muttei se ole tullut vielä vastaan. Seuraavaksi varmaan pitää katso sohvatyynyjen välistä...Minne lie kulkeutunut. Voisin tilata uuden arsenaalin joka tapauksessa.

I tulee kai henkilökohtaisesti tuomaan meidän kotipornot huomenna.. Se kirjoitti, että se on toivottavasti kaupungilla huomenna, niin voi pistäytyä tuomassa dvd:n. Olisin kyllä tykännyt enemmän kansioformaatista, mutta mksi I tekisi mitään mitä minä haluan. Saa nähdä, että tuoko se rakkaan tyttärensä samalla norkoilemaan mun ovelle, jos ovat kaupungilla ostoksilla, vai mitähän se täällä puuhaa? Olisko treffit? Mulla ei ainakaan ole! Hah!

Jotenkin jännää, että tiesin treffien peruuntuvan. Ja  myös se "hype" kuoli koko treffeistä jo ennenkuin tyyppi oli edes vastannut viestiin. Juuri se, että vastausta joutui odottamaan niin kauan kertoo täsmälleen, että millä tasolla oma kiinnostavuus toisen silmissä on. Reilumpaahan se onkin tehdä noin, että ensin vastaa myöntävästi, ja sitten peruu jollain muka hyvällä syyllä, ja pahoittelee kauheasti. Uutta päivää ei sovita, ja viesti menee perille. Helppo homma!

Huomenna mennään taas baariin kaverien kanssa. Pitää vaan ottaa rauhassa, kun on treenit sunnuntaina. Kaveri sanoikin, ettei mulla ole lupaa tehdä katoamistemppua, ja häipyä jonkun äijän matkaan, vaan samaa matkaa sen kanssa. Jos sitä vaikka käyttäytyisi huomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti