sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Ho hoi

Alma ratsastaa jälleen, ja isolla! Krapula on aika vaatimaton, ja naamalla pieni virne. Eilen siis oli kaverin synttärijuomingin. Kaverin poikaystävällä oli kolme kaveria, ja kaikki sinkkuja. Me kolme sinkku mimmiä innostuttiin ihan heti, ja odottelimme uroksia saapuvaksi mahdollisimman pian. Yksi olikin sitten kaikkien mieleen, ja kaksi muuta kaveria kävi sitä jututtamassa heti aluksi. Mä pidin vähän etäisyyttä, ja viileästi kävin juttelemaan vasta vähän myöhemmin. Kiinnostusta oli molemmin puolin, ja matka jatkui mutkien kautta mun luokse.

Se on pitkä, tumma, komea, ja sillä oli järkyttävän suuri mulkku. Se on vuoden nuorempi, ja se tekee tohtorin tutkintoa, ja se on tiedemies. Se oli mukava, ja herrasmies, ja sitä katselin punkassani pitkälle iltapäivään asti. Niin, mainitsinko sen hermottoman mulkun. jo? Se vaatimalla vaati mulle orgasmin, ja lopulta laukesin yhteistuumin, kun olin tunto vähän hukassa, ja uuden partnerin kanssa vähän vaikea keskittyä. Sillä oli jotein super suuria kumeja sen super suureen mulkkuun, muttei tehnyt tiukkaakaan päästää sitä alakertaan. Se hoiti lämmittelyt niin hyvin.

Ainoa mikä morkkistaa on se, että olin suunnilleen nukahtanut sen päälle viime yönä kesken suutelun. Mulla välillä käy niin, että nukahdan suunnilleen kesken lauseen. Alkoholillahan ei ole yhteyttä asiaan... Toinen mikä kyrsii on se, että me kaikki sinkut oltiin tän saman miehen perään, ja mä vein voitin kotiin. Toivottavasti kamut ei ota pahalla.

Ja parasta on se, että lisättiin toisemme jo illalla  facebookissa, ja nyt saa I ihmetellä, etä mitäs se Alma nyt puuhailee, ja kenen kanssa...Hohhooo! En mä ehkä sittenkään joudu pyyhkimään pimpistä pölyjä loppuelämääni!

6 kommenttia: