lauantai 23. maaliskuuta 2013

Hiton Herra I

Arvaatte varmaan, että tuliko I tänään nauhoitteen kanssa poikkeamaan? Aamulla kysyin, että tuleeko se vai ei, mutte se vastannut. Olen pitänyt asiallisen viileän linjan kommunikoinnissa, ja ehkä se tekee kiusaa, kun olen niin "ilkeä" sille. En voi olla ystävä sellaisen ihmisen kanssa, kuin I.  Se kohteli minua niin huonosti, ja epäreilusti (en voi mainita tätä liian usein, mutta koira sai enemmän huomiota, ja pusuja, kuin minä..), eikä tilanne ole yhtän muuttunut, jos katsoo tätä kotiporno vääntöä nyt. Sentään sen sain sanottua, ja se meni jopa perille, että pistää ne videot takaisin tablettinsa, ja tuo koko tabletin minulle, mistä siirrän ne suoraan koneelle.

Ja seuraavan kerran, kun joku vinkuu kameraa kammarin puolelle, niin se on sitten mun kamera jota käytetään. Saatanan rasittavaa, kun iskee kaikki vainoharhoja, että se on lähettänyt videot väärään osoitteeseen, tai virus iskee, ja kaikki leviää ties minne. Tyhmä pää se on kyllä minullakin.

Jos se tuleekin nyt illalla, jos se on treffeille vaikka menossa, ja ennen treffejä ajaa tätä kautta? Mut enhän mä oo kotona, kun mullakin on menoa! Ei siitä ole tosiaan aamun jälkeen kuulunut mitään, joten tuskin käppänää tänään näkyy.

Olen tänään kehittänyt mun omaa pesää viihtyisämmäksi. Laitoin myös ihania fajitoja, ja olen juonut 10 kuppia mun lempi teetä. Silitin vaatteita, ja aloitin vaatekaapin, ja vaatehuoneen raivauksen, kun mikään ei mahdu enää minnekkään. Keittiö on puhdas, ja uudet ihanat verhot ikkunassa.  Kohta menen suihkuun, ja aloitan valmistautumaan iltaan. Tänään vaan pitää olla varovainen alkoholin kanssa, ettei huomiset treenit kärsi.

Kaverin kanssa jo sovittiin, että tänään haukumme miehiä. Terapeuttista!

*edit* Huomasin I:n fb profiiliä stalkatessani, että se on poistanut kaikki kuva minusta, ja meistä. Taustalla soi Nelly Furtadon All good things (come to an end), kun ja olo oli epätodellinen, ja mahasta vihlaisi. Jännästi biisi sopi yksiin niin täydellisesti tilanteen kanssa. Tavallaan haikeaa, mutta suhde I:n kanssa ei ollut mikään good thing in the end. Mutta olisihan mun pitänyt tajuta tilanne jo jouluna, kun se pyysi mun ottamat lomakuvat. Se laittoi ne facebookiin, ja albumissa ei ollut yhtään kuvaa minusta, tai meistä. Mulla ei ole niin montaa kuvaa meistä siellä myöskään. Ehkä viisi kuvaa yhteensä(I:llä oli enemmä..), mutten taida ottaa niistä mitään stressiä, ja annan niiden olla siellä palana mun historiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti