tiistai 19. maaliskuuta 2013

Energistä

On niin energinen olo! En vaan osaa päättää, että mistä aloittaisin tekemisen. Töissäkin vähän laiskottaa, kun tekisi enemmän mieli vain juoruilla, ja viime aikoina olen ollut mun projektien pääjehu, ja komennellut muita. Nyt ei huvittaisi tehdä itse mitään. Tai voisin vaan olla iloinen, ja hymyillä.

Mies ei ole vastannut, mutta se on lukenut mun viestin fb:ssä. Kuten jo sanoin, niin en menetä mitään jos homma jäi vain yhteen iltaan. Mulla oli kuitenkin kivaa, eikä ole mitään morkkiksia vielä putkahtanut mieleen. Ja pääsin vähän I:stä yli. Kunhan vähän heittelen verkkoja, ja etsin lisää säpinää. Tykkäsin tyypistä, ja sen kikkelistä

Kaveri piti mulle kauhean saarnan yhdenillanjutuista. Ensi kerralla mun pitää kuulemma lähteä, kun sekin lähtee, ja mun kirous on seksin harrastaminen ekana iltana. Kyllä mä sen tiedän. Se just on mun ongelma, kun ei vaattet pysy päällä, ja itsehillintä menee. Kai mä sit oon niin primitiivinen otus lopulta, tai ainakin alkoholi riisuu vaatteiden lisäksi myös sivistyneisyyden. Seksihän on hyvin primitiivistä käytöstä... Ehkä mä juoksen vaikka peuran kiinni seuraavan kerran, kun olen tenussa...Mutta lauantainen itsehillinnän menettäminen oli vain hyvä asia, koska mun on nyt helpompi olla töissä. Ja kotona kans, ja energiaakin pisaa!

Toisaalta ei yhtää nappaisi hyysätä Ytä perjantaina. Viimeksi kun se kävi kylässä kaksi vuotta sitten se jätti jälkeensä hirveän sotkun, kun se kaiveli mun tavaroita, ja jätti kaikki pitkin lattioita. Ja lisäksi kuseskeli ympäri vessaa. En taida jaksaa siivota ennenkuin se tulee kylään. Seksi ei tosiaankaan myös kiinnosta. Ei varsinkaan, kun tietää sen olleen turhan monen naisen kanssa. Noh, se kyllä oli aika hyvä kondomin käytössä, eikä ole yrittänyt livauttaa ilman. Niin, ja sillä on aika pieni vehje kanssa. Ainakin tähän hevoslerssiin verrattuna. Joo joo, ei se koko vaan miten sitä käyttää, mutta kyllä se isompi on miehekkäämpi, ja vaikuttaa mielentilaan ;) Toisaalta en oo nähnyt Y:tä kahteen vuoteen, ja kai mä muutaman tunnin sen seuraa kestän. Mut voisin kyllä perjantaina mielummin antaa lauantaisen työntyä minuun...Huu, ihan tulee lämmin pelkästä ajatuksesta...

Tänään töissä näin I:n. Tavallaan mietin, että mitä pirua sen kansa tein niinkin pitkään. Teki mieli ohimennessä huikata, että mitä pappa. Se näytti nimittäin vanhalta, ja jotenkin hauraalta. ja tavallaan myös suretti, että se on kyllä tippunut urakehityksen kelkasta, ja tekee oikeastaan aika paskaa duunia. Mulla on paljon enemmän edessä, jos vain tahdon. Mä en tahdo jämähtää. Tahdon nyt vain näyttää sille, että olen hymyilevä, ja iloinen, ja pärjään ilman sen älyttömäksi teinien paapomiseksi mennyttä perhe-elämää. Se ei tosiaankaan kunnioittanut minua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti