torstai 21. maaliskuuta 2013

Äksy-Alma

Tässä viikossa on ollut se hyvä puoli, että en ole itkenyt ollenkaan I:n perään. En lainkaan. Tänään oli ensimmäistä kertaa hieman haikea olo, mutta sekin viestii vain siitä, että elämä menee eteenpäin, ja hormonaalinen kierto siirtyy pms vaiheeseen. Maapallo jatkaa pyörimistä, ja mun munasolut irtoilemista.

Olin aivan demoni töissä. Aivan kauhea ämmä. Kiukutelin, ja vikisin, ja vittuilin, ja tuiskin. Huomenna pitää muistaa hengittää. Huikkasin jopa I:lle ohimennessäni, ettei ole sähköpostia näkynyt. Se väitti, että on, mutta en tarkoittanut työpostia, ja se jäi  hämmentyneen näköisenä pohtimaan, että mitähän se on unohtanut. Kotipornonauhoitteen.

Lauantain tyypistä ei ole kuulunut pihaustakaan sitten tiistai-illan, jolloin se vastasi myöntävästi treffikutsuun. Olkoot. Kyllähän toi nyt on aika selvää, ettei sitä kiinnosta, kun ei yhtään nopeammin viitsi näpyttää mitään takaisin. Siitä oli se ilo, että sain tavata sen hervottoman mulkun, ja se vähän valoi uskoa, että ehkä niitä kunnollisiakin miehiä on vapailla markkinoilla(tää kuulosti muuten siltä, että puhuin nyt vain iso kyrpäisistä miehistä. No niistäkin, mutta myös fiksuista, ja mukavista...). Ja mun jalatkin aukeavat kuten ennen, joten ero ei näköjään traumatisoinut minua niin vakavasti. Niin, ja en tosiaan itkeskellyt I:n perään, ja elämä otti askeleen eteenpäin.

Sen verran nihkeä olo on tänään ollut, etten olisi yhtään välittänyt Y:stä pyörimään nurkkiin huomenna, ja sotkemaan mun lukaalia (viimeksi se repi mun kirjahyllyn sisällön lattialle, ja kaiveli joka paikan, ja kusi ympäri vessaa...). Onneksi se perui tulonsa, ja saan possuilla keskenäni kotona huomenna, ja nukkua mahdollisimman pitkään lauantaina ilman samassa taloudessa vierailevaa penistä. Peniksistä on vaan harmia, ja se sotkee yöunet. Believe me. Lauantainenkin pakotti mut hereille seitsemältä, vaikka nukkumaan oli menty joskus neljältä. Kyllä vituttaa tommonen.

Yritän käyttää raivopäisen tuuleni pyykkien viikkaukseen ennen treenejä, ja sitten urheiluun. Kurkku on kyllä vähän kipeä, ja toivon, että mitään tautia ei nyt iske päälle. Treeneihin on kuitenkin pakko päästä! Vituttaa jo valmiiksi mennä takaisin ulos, ja bussiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti