perjantai 22. helmikuuta 2013

Perjantai pielessä

Tokihan tämänkin perjantain kunniaksi onnistuin suututtamaan I:n oikein kunnolla. Homma muuttui kurjaksi lounasaikaan, kun I kertoi tyttärensä tulevan mukaan hölkkälenkille lauantaina. Minä kyseenalaistin, että eikö voitaisi olla ihan kahdestaan kun ei olla nähty kunnolla pariin viikkoon. Oikeastaan en edes tykkää juoksemisesta päiväsaikaan, vaan iltahämärissä juoksentelu doping minulle. Lisäksi likka haluaa mennä pääpuistoon juoksemaan, ja mua ei kyl yhtään huvita mennä kauheeseen ryysikseen, päivännäöllä ja isolla porukalla. Sanoin, et mulle on sitten ihan sama, senkun menevät sitten keskenään.

Eniten ärsytti, kun I ei tunnu kässäävän, että likka on terveesti mustis isästään, ja luulee, että vien iskuun kaiken ajan vaikken edes vie. Eihän me olla nähty moneen viikkoon. I kuitenkin veti herneen nenään, ja häipyi lounaalta. Miksei se voi vain yrittää ymmärtää mun asemaa, ja näkökulmaa, joka on ulkopuolisena varmasti melko paikkansa pitävä..

Päädyin kuitenkin In luokse, ja nyt istun täällä yläkerrassa, ja mietin että lähdenkö vittuun. Joimme jo kahvit, ja I murjotti niin, että sen tyttöjen ihmetteli, että Mikä sillä on. Tytön kanssa ei ole mitään
Ongelmaa, ja mullaei oikeasti ole mitään sitä vastaan. Se voisi vähän kyllä itsenäistyä, ja olla vähemmän isänsä puntissa kiinni jatkuvasti. Mä olin jo töissä 14 vuotiaana, ja oli hevosta, ja vastuuta. Mutta minkäs se kasvatukselleen voi...

Mut joo. Tuskin tästä kummempaa iltaa kehkeytyy, kun minä taas pilasin kaikki epärealistisilla toiveillani. Lisäksi se oikein inhottavalla asenteella kertoi koiransa nukkuneet sängyssä koko viikon, ja en jaksaisi alkaa tappelemaan lakanouden vaihdosta seuraavaksi. Mä en nuku koirien kanssa samoissa lakanoista... Mä vaan tahtoisin, että se ottaisi minut huomioon, ja järjestäisi aikaa, ja pitäisi minua lähellä ja tärkeänä. En vaan jaksa kun kaikeasta aina revähtää kauhea riita. En vaan jaksa riidellä, tahdon keskustella asiat halki, ja selvittää kinat heti. En jaksa mykkäkoulua. 

Pitää varmaan vetää tänään kännit. Sattuu sydämeen niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti