torstai 14. helmikuuta 2013

Lounasaika II

Tuntuu nämä lounaspaussit olevan kovin tunteellisia tällä viikolla. Jännä fiilis vetää kakkua naamaan, ja yrittää hymyillä iloisesti työkaverin viimeisen työpäivän kunniaksi, ja samalla ilmeisesti käydä läpi jonkinlaista esi-eroa I:n kanssa. Tosi nihkeä fiilis kun tavallaan välittää, ja tavallaan ei. Vaikeaa näyttää läsnäolevalta, ja nauttia kakusta kun puhelimesta tulvii mun persoonallisuutta herjaavaa materiaalia, ja I ei ole väärässä, vaan minä, ja mun koko persoona.

Tänään on myös tuo valentines day ja jotenkin toivoisi viestien olevan vähän erilaisia. Jännää on myös, että exän ja mun ensi treffeistä on tänään jo seitsemän vuotta. Jännää myös, että kolme vuotta sitten illastimme kummallisessa tunnelmassa vuosipäivämme kunniaksi. Itse olin aamulla palannut F:n luota..

Tänään piti mennä leffaan. I:n piti hakea mut töistä. Jotenkin musta tuntuu ettei sitä koskaan enää tapahdu.

3 kommenttia:

  1. Juu, päivitystä odotellaan täälläkin! Tsemppiä sulle, itsekin olen ollut vastaavanlaisessa tilanteessa. Omalla kohdallani se ei päättynyt hyvin.. Paitsi että näin jälkeen päin pystyn jo sanomaan että ehkä niin oli tarkoitettukin. Uudet paremmat tuulet puhaltaa nyt ;) Ehkä jonkin ajan kuluttua sinullakin, sitten kun olet siihen valmis.

    VastaaPoista
  2. Minäkin käyn päivittäin katsomassa olisiko päivitystä :)
    Tsemppiä Alma!
    T. Linda

    VastaaPoista