maanantai 25. helmikuuta 2013

Lisäpaniikki

Kauhean vaikeaa olla kylmä, ja kova, ja innoissaan alkaneesta sinkkuelämästä, kun I:n tuomat ystävänpäiväruusut hengailevat vieläkin suht hyväkuntoisina maljakossa. Löysin myös joulukortin pakatuista kamoista. Ja Ystävänpäiväkortti tuijottaa minua uhkaavasti hyllyn reunalta. Mietin myös, että mitä teen I:n ostamille koruille? Ja kuinka saan hyvien muistojen virran katkeamaan, ja kaikki ne ihanat asiat mitä se minulle joskus sanoi unohtumaan. Mitä teen kaikille kuville? Miksi tämä kuitenkin sattuu, vaikka on helpottunut fiilis, ja tapahtunut on ainoastaan hyvä asia omaa mielenterveyttä, ja onnellisuutta ajatellen? Miten mä ikinä pystyn enää avautumaan kenellekkään, ja luottamaan? Haluaako kukaan minua enää näin monien poikaystävien jälkeen? Rakastunko enää koskaan?

4 kommenttia:

 1. Itellä vielä vähän samoja fiiliksiä eksästä vaikka erosta on jo aikaa ja oon uuden kanssa. Mikään ei oo vaan niin samanlaista kun meidän välillä, mutta mua kohdeltiin edellisessä suhteessa niin epäreilusti, ettei tässä oo edes mitään järkeä. Nyt on hyvä suhde ja silti kaipaan entistä? Pakko luottaa, että ajan kanssa kaikkeen tottuu ja tunteet turtuu. Tsemppiä ja jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti olen tulevaisuudessa onnellisempi, kun I:n kanssa. Tavallaan se, etten itse saanut tajuta, ettei toisen odotuksia, ja näkemyksiä voi muuttaa, jos toista ei tarpeeksi kiinnosta. Se sattuu, että rakkaus kuoli. Se on ihan sairaan surullista.

   Poista
 2. Aika kultaa muistot, kannattaa aktiivisesti muistella suhteen huonoja puolia jos eksän perään haikailee...
  Alma, noi on niin tyypillisiä ajatuksia ja tunteita eron jälkeen... Jotenkin sitä vaan aina pääsee eteenpäin. Älä nyt mieti niitä kuvia ja hyviä muistoja, vaan keskity töihin, urheiluun, kavereihin, nukkumiseen, ja hyvin syömiseen.

  Jokaisessa suhteessa on ollut jotain hyvää, eihän sitä suhdetta muuten olisi ollutkaan. Ei kannata haikailla niiden hyvien asioiden perään eikä varsinkaan korostaa niitä mielessään, koska teilläkin selvästi huonot asiat voittivat hyvät moninkertaisesti. Tulet pitkällä tähtäimellä olemaan NIIIN paljon onnellisempi ilman tuota suhdetta. Ja löydät varmasti paremman suhteen, et koskaan täydellistä, mutta olennaisesti paremman.

  Ei niille treffikumppaneille kannata kertoa menneisyydestä kaikkea :) Ei välttämättä edes tulevalle aviomiehelle kannata kertoa kaikkea, miksi pitäisi, kun ei se vaikuta nykyisyyteen mitenkään.

  -Linda

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, että nää fiilikset tulee kaikille eron jälkeen. Olen turvallisella puolella nyt, ja elämä taas edessä täydessä mittakaavassaan.

   Turhautuminen suhteessamme oli kyllä käsin kosketeltava. Turhutuminen siis lähinnä minun puoleltani. I oli varmaan vain hämmentynyt, että miten uuden tyttöystävän integroiminen perheeseen ei ollutkaan ihan vaivaton juttu, jos tahtoo pitää kaikki onnellisina.

   Mä nyt oon tällainen lörppö, varsinkin asioista mistä ei pitäisi mainita mitään. Yritän työstää tätä, ja olla vähän enemmän salaperäinen.

   Poista