tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi

Joulut on juhlittu, ja vuosi on vaihtunut. Molemmat tapahtuivat hieman kireissä tunnelmissa. Tuntuu ettei tästä suhteesta ole oikein muuhun, kuin orgasmeiksi. Olen kuitenkin rakastunut, ja en tiedä, että mitä mun pitäisi ajatella.

Eilen otin yhden häirinneen asian puheeksi. I on tekstaillut jonkun kanssa läpi joulun pyhien. Olen kumikaulaillut sen verran, että viesteissä mainittiin tyttöystävä, ja kutsu aamupalalle, muttei oltu varmoja, että jos minä olen paikalla. Tsekkasin naisen fbsta, ja meitä ei ole esitelty koskaan. Eikä tää oo mikään eksänsäkään kaveri. Eilen sitten kysyin, ette kelle se tekstaa, kun tuntuu kovasti olevan asiaa. I suuttui kysymyksestäni, ja nyt olen aivan varma, että jotain salattavaa on. I kuvaili naisen hyväksi ystäväksi, jonka kanssa sähläsivät teini-iässä. Jännää on kuitenkin se, että I ei ole maininnut tyypistä koskaan, vaikka muista ystävistään on puhunut vaikka mitä. I näytti myös tekstiviestikeskustelun lopun missä toivoteltiin hyvää uutta vuotta. I:n mielestä ne oli aivan viattomia viestejä, mutta mun makuun kyllä aikamoista flirttailua molemmilta, ja selkeästi alleviivattu molempien osalta, että nainen on sinkku

Vituttaa niin rankasti. Vituttaa se, että menin saamaan tämän mustasukkaisuuskohtauksen, ja vituttaa, että näytin, että en luota omaan statukseeni I:n rinnalla. Vituttaa, että olen näköjään menettänyt itsekunnioitukseni myös.

Miksei I vain voi luottaa, että olen  todellakin hänen kanssaan, eikä sen tarvitse katsella muihin pöytiin. Tässä haisee ihan selvästi se, ettei se usko kolmekymppisen suomalaisensa pysyvän kuvioissa kovinkaan pitkään. Minuun voi yllättäen luottaa 100% koska tunteet on nyt pelissä niin vahvasti, ettei muiden kanssa pelailu tule mieleenkään. No paitsi eilen chattailin kostoksi Yn kanssa ihan tavis asioista, ja kerroin myös I:lle mitä teen. Mut Y:n kanssa ei olla edes pantu vuosikausiin, joten ei se oo enää fuck buddy. Ja meillä ei ollut mitään romanssia ikinä.

Tänä vuonna voisi panostaa itsekunnioitukseen, ja tenttiin asenteeseen! Hyvää alkanutta vuotta, vittu!

1 kommentti:

  1. Mielestäni et suuttunut turhasta, ihmeen salamyhkäistätä käytöstä toiselta. En sano pahalla mutta vähän huonolta vaikuttaisi teidän tilanne, samoja tunnusmerkkejä kuin omissa suhteissa ollut ennen kuin on ero lopulta tullut :( Olen aiemminkin kommentoinut että olet kovin samanoloinen luonteeltasi niin että välillä tuntuu kuin lukisi omasta elämästä, varsinkin nyt kun asun itsekin ulkomailla. Toivotaan kuitenkin että olen väärässä ja saatte asiat sovittua ja puhuttua kuntoon I:n kanssa. Tsemppiä!!

    VastaaPoista