maanantai 24. syyskuuta 2012

Ulkokuori

Ennen olin mahdollisimman huoliteltu, ja hyvin pukeutuva. Shoppailin viikottain, ja tuhlasin kosmetiikkaan. Sitten en vaan enää kokenut neuroottista ehostusta enää tarpeelliseksi. Tähän saattoi olla syynä alkanut seurustelusuhde. Muutoksen taustalla on muitakin asioita, mutta luulen, että I näkee asian niin, että koska onnistuin löytämään miehen, niin ei tarvitse enää laittautua. Tavallaan ärsyttää, että olen niin laiska heittämään meikkiä naamaan, ja saatan pujahtaa niihin farkkuihin, ja tennareihin vähän turhan liukkaasti. Kynsilakkaakaan en en ole käyttänyt puoleen vuoteen. Elämä on vaan helpompaa ilman lohkeilleita kynsilakkoja, leviäviä ripsivärejä, ja meikkivoidetta työpaidan kauluksessa.Tukkakin kasvaa ulos väristään kovaa vauhtia, mutta mitä sitten. Olen kuitenkin palaamassa omaan väriini vuoden värikokeilun jälkeen. En koe itseäni rumaksi, vaan näytän mielestäni luonnollisen kauniilta, ja turha ulkokultaisuus on rapissut pois.

Pitäisi taas alkaa pukeutumaan hieman enemmän, koska mulla on nättejä vaatteita. Laittaa sitä ripsiväriä bb voiteen kaveriksi, ja heittää värinpoisto päähän. Pieniä juttuja, jotka ehkä hieman elvyttäisivät tätä kevyttä spurgu-lookia, ja toisivat I:lle fiiliksen, että haluan vähän laittautua sitä varten. Sitähän miehet kuitenkin vähän haluaa right?

Kun olen tehnyt top 3 listoja duunipaikkani miehistä olen itsekin ollut mitä ilmeisimmin useammalla listalla. Olemme keskustelleet I:n kanssa hyvin avoimesti seurustelumme alkamiseen liittyneistä asioista, ja erityisesti työyhteisön reaktioista. I kertoi, että olen koko työhistoriani ajan ollut yksi kuumimmsta naisista, ja tämä on ollut miesten keskuudessa täysin julkinen fakta. Jännää, etten itse osannut ajatella itseni kenenkään ihaltavana. Kun juttu alkoi levitä duunikaverien keskuudessa, niin monet olivat onnitelleet I:tä, ja pitäneet häntä legendana siitä syystä, että se oli saanut näpeihinsä minut, Alman. Sydämen tykytystä aiheuttava talkkari ei tiennyt meidän seurustelevan (koska se ei ole fb:ssä...), ja oli kysynyt I:lta mun ohi mennessä, että panisko I minua. Ja oli itse ollut myöntävällä kannalla. I oli nauranut, että johan se Alman tässä on muutaman kuukauden ollut testiajossa. Myös muutama muu mies on olllut kovin tuttavallinen, ja hymyilevä. Se vähän ahdistaa, koska mä tahdon vain I:n.

I sain myös kuulla, että olin päätynyt petiin PP:n kanssa vuosi sitten. Ennen ne olivat olleet hyviä kavereita, j I oli järkyttynyt uutisesta sen verran, ettei ollut puhunut PP:lle hetkeen.  Onneksi I ei toistaiseksi tiedä, että olin PP:n kanssa kahdesti, ja kerran U:sta, enkä F:stä.. En myöskään ole maininnut, että U soitti mulle toiselta puolelta maailmaa umpi kännissä kesäkuussa. Puhelun jälkeen se alkoi vonkamaan tuhmia kuvia fb:n välityksellä. Kieltäydyin kohteliaasti, ja kerroin olevani parisuhteessa, ja kuvien lähettäminen olisi epäreiskaa I:lle. En ole kuullut U:sta sen jälkeen. U on ihan loisto tyyppi, mutta sääli tuo tissikuvien vonkaamisyritys. Ehkä U:kin kuolasi minua tietämättäni. Ehkä sen joskus heittämä kommentti mun hienoista jaloista olikin flirttiä.

Olen miettinyt raitistumista. Olen viime helmikuun jälkeen juonut todella vähän, ja vielä vähemmän I:n kanssa ollessa. Tai no alussa se saattoi vähän repsahtaa, mutta nyt olen takaisin sillä polulla, joka vie minua kauemmaksi pullosta. Tuntuu, että mä en pysty handlaamaan henkistä krapulaa, ja tyytymättömyyttä myrkytystilaani seuraavana aamuna. Mä tahdon olla vähintään 99.9%  hyvällä fiiliksellä kokoajan. Alkoholi tappaa mun luonnollisen unen, tekee musta saamattoman, ja tyytymättömän.  Tahdon olla energinen, ja harrastaa, ja olla hyvä I:lle. Musta helposti kehittyy karsea krapula demoni, ja siitä kärsii aivan kaikki lähellä olijat. Viina on myrkkyä, ja miksi mun pitäisi litkiä jotain sellaista mikä aiheuttaa mun ilmavaivoja, ahdistusta, ja tappavan päänsäryn? Toki mun itsekuri on vielä niin heikko, että totaaliraittius saa vielkä odottaa, mutta nyt olisi tyydyttävää juopotella vaikka vain kahdesti kuussa, ja silloinkin ainostaan kevyesti.

I tulee kohta hakemaan sen luokse. Ihanaa päästä sen kainaloon nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti