lauantai 22. syyskuuta 2012

Aina ei onnistu

Kultaisia hetkiä höyrysaunasta, kun lyllertää altaasta lämmittelemään, ja lysähtää kumipäällysteiselle penkille, ja onnistuu laskeutuessaan tuottamaan sellaisen järkyttävän, pierumaisen turauksen reisillään. Niin, ja sauna oli tietenkin täynnä ikäluokkani miehiä. Normaalisti en moisissa paikoissa edes käy, mutta nyt oli pakko käyttää etu hyödykseen. Järkytyin, kun miehet kyyläävät silmät vilkkuen. En tiennyt, että uimahallit/kylpylät ovat vastakkaisen sukupuolen kyttäämistä varten...

I:n kanssa meillä on ollut sängyssä hieman haastavaa viimeiset viikot. Ensin I tuli liian vauhdikkaasti, ja tänä aamuna en saanut sitä laukeamaan ollenkaan. Luulen, että se otti noista salamalaukeamisista stressiä, ja nyt pitäisi löytää tasapaino. Minua ei haittaa nopea laukeaminen. Paljon turhautavampaa on leuat puutuneena ottaa poskeen, ja käsi krampissa vatkata mulkkua, ja toinen ei tule sitten millään. Itse yritän ottaa kyllä iisisti, ja olla luomatta painetta.

Omassa tekniikassa on tuskin suurempaa vikaa, ja I nauttii aivan aidosti. Käytän kättä, kieltä, huulia, poskea, puristan, kosketan kevyesti, keskityn terskaan, käytän sylkeä, nuolen palleja...Teen oikeastaan mitä mies pyytää, ja pitää. Miten saisimme stressitekijän aisoihin? Olen yrittänyt puhua tuhmia, mutta en suihinottaessa oikein keksi mitään härskiä..Jos alkaa hokea, että tuutko kohta, ja miltä nyt tuntuu, niin minä ainakin stressaisin tulemisesta.

Liian nopea tuleminen vaivasi viime viikonloppuna. Pitkästä aikaa tahdoin ottaa anaaliin, ja I pololla meni ilmeisesti pasmat niin sekaisin tästä unelmien täyttymyksestä, että laukesi porteille, ja oli hyvin häpeissään. Eihän siinä ole mitään hävettävää, että pitää seksiaktia niin kuumana, että laukeaa ennen aikojaan. Imartelevaa minulle, että perseeni niisti I:n tyhjäksi alta aikayksikön. Kyselinv aivihkaa, että onko tällaisia pikalaukeamisia tapahtunut aikaisemmin, ja onko kaikki varmasti hyvin. Kadun, että kysyin mitään, koska nyt se selkeästi hermoilee koko laukeamisesta.

Mutta eiköhän tämä taas tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti