sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ihanan normaalia

Jännää, että I:n, ja mun ensimmäisistä treffeistä on vasta vähän yli kaksi kuukautta. Kulunut aika on tuntunut jotenkin paljon pidemmältä, vaikka emme ole mitään ihmeempiä edes puuhailleet. Toisaalta tuntuu siltä, että niistä toukokuisista treffeista on jo kaksi kuukatta, ja aika on mennyt todella nopeasti.

Mitään kovin ihmeellistä emme ole tehneet, lähinnä yhdessä, ja perheen kesken hengailua, ja tutustumista. I on puhunut, että menisimme jonnekkin yhdessä pariksi yöksi. Aika alkaa vain loppua, jos ennen meidän yhteisiä lomia elokuussa meinattiin mennä. Olisi ihan mukavaa käydä ensin jossain kahdestaan ennen perhelomalle lähtöä. Olen ollut jotenkin erityisen pitkäpinnainen, ja joustava näiden perheasioiden kanssa, ja tuntuu siltä, että  tiedän hyvin mihin olen ryhtymässä, koska olen tosissani.

Seksi on todella nautinnollista, ja olen keksinyt uusia juttuja millä saada mies sekoamaan. Tai enemmän olen löytänyt uusia tapoja liikuttaa itseäni, ja käyttää hyväkseni vatsalihaksiani, ja seinää sängyn takana. Esimerksi lähetyssaarnaajaan saa mukavaa lisäpotkua kun nostaa takapuolta ylös alustasta vatsalihaksilla. Ja takaapäin naitaessa naisen ollessa patjaa vasten, voi seinästä saada tukea käsillä, kun nostaa persettä miestä kohti, ja liikuttaa itseään ylös patjasta silti jalkojen, ja rinnan levätessä patjalla. Nää nyt on jollekkin muulle ihan selviä homia, mutta itse olin tosin ylpeä itsestäni, kun keksin uusia tapoja liikkua miestä kohti, ja saada mies nauttimaan vielä enemmän..

I joutui kokemaan mun pms sekoilut torstaina. No se rakastaa minua edelleen, ja tein sille selväksi, että sillä on lapset, ja mulla pms. Kiukuttelin sille huonosta lounaasta, ja erinäisistä syistä pilalle menneestä vapaapäivästä.

Törmäsin Herra F:ään perjantaina. Juttelimme niitä näitä, ja F tuijotti lähes pelottavan suoraan silmiini, ja ihmetteli kun minua ei ole näkynyt aikoihin. Se myös hymyili kun se tapitti silmiini, ja kaikki oli juuri niin kuin aina meidän kohdatessa. Itse olin kylmäkiskoinen, ja kerroin asioiden olevan hyvin elämässäni. F on jämähtänyt omaan maailmaansa, ja olen iloinen, että olen itse päässyt siitä maailmasta eroon. Minä olen siirtynyt eteenpäin, ja olen ylpeä itsestäni.

Jostain syystä I ja minä onnistutaan harrastamaan sunnuntai-iltaisin tajuttoman hyvää seksiä. Oli puhetta, että tänään kävisimme suihkussa kokeilemassa, mutta voi olla, että kun I ilmestyy kahdeksan jälkeen illalla, niin me mihinkään suihkuun keretä, kun sängyssäkin vo peuhata...Lisäksi mun suihku on tosi pieni, ja pelkään lähes hysteerisesti liukastumista. Mutta koska me ollaan niin saman mittaisia, niin homma voi toimia ihan hyvinkin...mene ja tiedä!

I tahtoo viettää mun kanssa loppuelämänsä. Minä rakastan häntä.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut! Siis kuluneesta 2 kuukaudesta, hienosti on lähtenyt teillä alkuun. Onko muuten I:n ex-vaimo jo rauhoittunut, vai vieläkö "hengittää niskaan?"

  Ja kyllä muuten itseänikin kiihottaisi nuo äsken kertomasi pienet lisäniksit, kun ainakin omassa päässäni tulkitsisin ne piiloviestinä siitä, että silloin nainen nauttii todella, ja se ajatus kyllä "saa sekoamaan", eli nauttimaan itsekin vielä kahta kauheammin (ei ehkä parhaat sanat tässä mutta en muuta keksinyt).

  Sitten tuossa takaa päin variaatioissa voisi olla yksi lisäniksi, tai voisi toimia vielä sellainenkin, että kun teet ensin nuo mitä itsekin kerroit, niin ehdota tai menetkin ihan aluksi kontalleen niin että sulla onkin omat polvet yhdessä. Ja pyllistät taaksepäin hiukan jyrkemmin niin että pimpsa on miehen kaluun nähden oikealla korkeudella.

  Kun mies tulee takaapäin niin että hänellä omat polvet on sun säärten ulkopuolella, silloin sulla jalat puristaa jalkovälisi vieläkin tiukemmaksi. Tämä asento edellyttää tosin mieheltä sitten sellaista keskimääräistä tai sitä pikkuisen suurempaa varustusta, jotta yltää perille, mutta jos tämä asento toimii - se saa myös miehen sekoamaan, jolloin loppukiriä varten nopea vaihto mahdollisesti siihen normaalimpaan, että naisen jalat taas on uloimpana.

  Jos kokeilet, niin kerro joskus miten kävi ;)

  Isotkin fibat seksissä aiheutuu usein hyvinkin pienistä asioista... Plus siihen liittyvästä kehon kielestä, ja jos keksii jotain sellaista, joista toinen oikeasti "sekoaa", kyllähän sitä silloin nauttii itsekin enempi?

  Ja vielä yks juttu. Hyvä seksi koukuttaa. Jos varmuudella tietää, että läheskään yhtä hyvää tai parempaa ei mistään muualta saa - silloin parisuhde on ainakin siltä osin aika vahvalla pohjalla...

  VastaaPoista
 2. Mukuloiden äiti ei ole häiriköinen tuon jälkeen. I, ja nainen erosivat jo yli kymmenen vuotta sitten, ja käsittäiden, ettei naista sapeta muu kuin lasten mementtäminen I:lle.

  Pitää kokeilla tuota antamaasi doggy style lisäniksiä. Koska tänään on tosiaan sunnuntai, niin pitää heittää jotain uutta kehiin taas tänään. Viime sunnuntaina I oli aivan pihalla seksin jälkeen. Testasin silloin tuota seinästä vauhdin, ja tuen ottamista vatsalla maatessa, ja takapuolen liikuttamista ylöspäin. Huolestuin, että se oikeasti sekosi, tai sai sairaskohtauksen, kun se soperteli, ja kikatteli ihan tärähtäneenä.

  Itse saan parhaat fiilikset parisuhdeseksissä, koska siinä ei ole kiire, ja yleensä paneskellaan selvinpäin. Mulla alkoholi vie tunnon todella tehokkaasti, ja orgasmia on lähes mahdoton saavuttaa. Patsi I:n kanssa nuolee, joka nuolee jopa kännisen Alman kliimaksiin. Ainoa asia mikä parisuhdeseksissä mättää on se, etten ole se saalistava, ja rivo sinkku Alma, joka ei turhia häpeile. Parisuhteessa laitan mun tunteet tiskiin, ja olen vähän ujo, ja kiltti tyttö. I:n kanssa kuitenkin olen päässyt jo vähän väläyttämään Almaa, kuten esimerkiksi taannoisen b-rappu kokeilun kanssa, ja kun paljastui, että I oli neitsyt tällä saralla...

  VastaaPoista
 3. Ai hitto millaisia kirjoitusvirheitä....Ehkä tätä suomeksi kirjoittamista olisi hyvä jatkaa, kun tuntuu olevan sijamuotojen kanssa jo vähän vaikeaa :D

  VastaaPoista