sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Ihanan normaalia

Jännää, että I:n, ja mun ensimmäisistä treffeistä on vasta vähän yli kaksi kuukautta. Kulunut aika on tuntunut jotenkin paljon pidemmältä, vaikka emme ole mitään ihmeempiä edes puuhailleet. Toisaalta tuntuu siltä, että niistä toukokuisista treffeista on jo kaksi kuukatta, ja aika on mennyt todella nopeasti.

Mitään kovin ihmeellistä emme ole tehneet, lähinnä yhdessä, ja perheen kesken hengailua, ja tutustumista. I on puhunut, että menisimme jonnekkin yhdessä pariksi yöksi. Aika alkaa vain loppua, jos ennen meidän yhteisiä lomia elokuussa meinattiin mennä. Olisi ihan mukavaa käydä ensin jossain kahdestaan ennen perhelomalle lähtöä. Olen ollut jotenkin erityisen pitkäpinnainen, ja joustava näiden perheasioiden kanssa, ja tuntuu siltä, että  tiedän hyvin mihin olen ryhtymässä, koska olen tosissani.

Seksi on todella nautinnollista, ja olen keksinyt uusia juttuja millä saada mies sekoamaan. Tai enemmän olen löytänyt uusia tapoja liikuttaa itseäni, ja käyttää hyväkseni vatsalihaksiani, ja seinää sängyn takana. Esimerksi lähetyssaarnaajaan saa mukavaa lisäpotkua kun nostaa takapuolta ylös alustasta vatsalihaksilla. Ja takaapäin naitaessa naisen ollessa patjaa vasten, voi seinästä saada tukea käsillä, kun nostaa persettä miestä kohti, ja liikuttaa itseään ylös patjasta silti jalkojen, ja rinnan levätessä patjalla. Nää nyt on jollekkin muulle ihan selviä homia, mutta itse olin tosin ylpeä itsestäni, kun keksin uusia tapoja liikkua miestä kohti, ja saada mies nauttimaan vielä enemmän..

I joutui kokemaan mun pms sekoilut torstaina. No se rakastaa minua edelleen, ja tein sille selväksi, että sillä on lapset, ja mulla pms. Kiukuttelin sille huonosta lounaasta, ja erinäisistä syistä pilalle menneestä vapaapäivästä.

Törmäsin Herra F:ään perjantaina. Juttelimme niitä näitä, ja F tuijotti lähes pelottavan suoraan silmiini, ja ihmetteli kun minua ei ole näkynyt aikoihin. Se myös hymyili kun se tapitti silmiini, ja kaikki oli juuri niin kuin aina meidän kohdatessa. Itse olin kylmäkiskoinen, ja kerroin asioiden olevan hyvin elämässäni. F on jämähtänyt omaan maailmaansa, ja olen iloinen, että olen itse päässyt siitä maailmasta eroon. Minä olen siirtynyt eteenpäin, ja olen ylpeä itsestäni.

Jostain syystä I ja minä onnistutaan harrastamaan sunnuntai-iltaisin tajuttoman hyvää seksiä. Oli puhetta, että tänään kävisimme suihkussa kokeilemassa, mutta voi olla, että kun I ilmestyy kahdeksan jälkeen illalla, niin me mihinkään suihkuun keretä, kun sängyssäkin vo peuhata...Lisäksi mun suihku on tosi pieni, ja pelkään lähes hysteerisesti liukastumista. Mutta koska me ollaan niin saman mittaisia, niin homma voi toimia ihan hyvinkin...mene ja tiedä!

I tahtoo viettää mun kanssa loppuelämänsä. Minä rakastan häntä.