maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ei kukaan koskaan ollut niinkuin sinä

Elämä on edelleenkin kovin vilkasta, ja olen edelleenkin parisuhteessa I:n kanssa. Reppu on jotenkin niin tyhjänä, etten tiedä yhtää, että mitä kirjoittaisin.

Olen rakastanut. Olen haudannut epäilykseni, ja vihdoin heittäytynyt tunteiden vietäväksi. I pitää minua kuin kukkasta käpälässään, ja kaikki palaset vain loksahtelevat paikoilleen. Meillä on yhteisiä lomasuunnitelmia, ja seksi on himokasta..

Tekstasin I:lle viime viikolla, että en ole raskaana, ja postissa tuli myös kirje, joka vapautti klamydia epäilyistä. I vastasi, että toivoisi minun olevan olematta raskaana, vielä (!). Ja hän menee tauti testeihin tällä viikolla.

Tämä on todellista, ja olen valmis loikkaamaan pää edelle tähän, ja rakastumaan päättömästi.

Tekstin taso on oikeasti ihan järkyttävää, mutta kun mitään kerrottavaa ei oikein ole. Kaikki on vain täydellistä...Ja mietin tämän blogin tulevaisuutta ankarasti.

3 kommenttia:

 1. IHANAA Alma <3 Kaikkea hyvää teille!!!
  Mutta älä nyt paksuksi pamahda vielä, on parempi ensin nauttia tuoreesta suhteesta ja toisistanne ja antaa rakkauden kehittyä :))

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että sinä(kin) olet löytänyt tuommoisen ihanuuden ;) Mutta sääli jos et enää bloggaa, sitten mulla ei ois enää yhtään seurattavaa blogia (en siis oo pitkään aikaan muita lukenut kuin tätä). Höh ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän jatkaa bloggailua nyt toistaiseksi, ja yrittäisin vähän kunnostautua. Uuten elämäntilanteeseen vain sopisi hieman toisenlainen blogi, ja ajatuskin olisi jo olemassa. En tahtoisi kuitenkaan Alman seikkailuja ýhdistettävän mahdolliseen uuteen blogiin.. Vaikeaa :D

   Poista