perjantai 15. kesäkuuta 2012

Ne kolme sanaa

I sanoi ne hartaasti kammoamani sanat viime yönä. Pienen mietinnän jälkeen uskalsin kuiskata ne samat sanat hänelle takaisin, ja tuntui siltä kun koko maailma olisi pysähtynyt hetkeksi. Mulla on hyvä fiilis. Olemme olleet mahdollisimman tiiviisti yhdessä nyt kuukauden verran.

Olen erityisen iloinen, että minut on otettu osaksi heidän perhe-elämäänsä. Lapset kuulemma pitävät minusta kovasti, ja itsekin pidän teineistä, ja huudan hallelujaa koska mun ei tarvitse miettiä, että miten olla jonkun kuolaavan neljävuotiaan seurassa.

 Olen uskaltanut heittäytyä tilanteen vietäväksi, ja uskallan nauttia saamastani huomiosta, ja jopa palvonnasta. Välillä mennään vähän rajoilla, että mietin, että onko tässä nyt vähän liikaa mun vaatimattomalle luonteelle. Pitää vaan uskaltaa, ja nauttia.

Seksi on taivaallista, ja palaset tuntuvat vain loksahtelevsn yhteen sängyssä. Parasta seksi on sunnuntai iltaisin. Ilmassa on silloin jotain aivan älytöntä himoa, ja tuntuu siltä että menettää järkensä. Että sellaista tällä kertaa. Lisäksi I näyttää Daniel Craigiltä(en jaksa googlettaa nimen kirjoitusasua..), siis siltä James Bond hepulta, joten mulla ei kai ole mitään valitettavaa?

1 kommentti: