torstai 24. toukokuuta 2012

Pikanen

Joo, tiedän, olen epis lusmu koska en ole raportointi viimeisen viikon käänteitä. Seuraavat pari viikkoa tuleekin olemaan hiljaisia, koska mulla on vähän turhan monta rautaa tulessa. Sori jo ennakkoon, harmittaa minuakin kun en ehdi raportoimaan kaikkia pieniä asioita, ja tapahtumia, mitkä polis kivoja muistaa kun taas pyöriskelee sinkkuna vuoden päästä ;) Tapahtumia I:n kanssa riittää, ja nyt tuntuu olevan koukussa jotain vakavampaa. Joka siis tietty kusahtaa, koska olen tällainen nuori, ja näppärä, ja myös muiden miesten mieleen. Jos mitään kauhuskenaarioita ei päässään pyörittele, niin olisin jopa hieman toiveikas tän miehen suhteen. Ei silläkään ihan suora hammasrivi oli, ryppyjäkin ihan yli oman tarpeen, ja lisänä verenpaine lääkitys, mutta se on rehellinen, ja tosissaan. Ja meillä On hauskaa. Harrastimme seksiä ensimmäistä kertaa lauantaina, ja se oli innokas kuin parikymppinen. Ehkä se siitä vähän rauhoittuu, ja malttaa keskittyä. Se kertoi tuosta lääkityksestä ennen seksiä, ja olin aivan varma, ettei sillä lääkkeiden takia seiso, tai se saa sydärin mun käsittelyssä. Mutta ei, kaikki oli aivan ihanan herkkää, ja eteeristä. Se huomasi, että olen aivan hermotkin, kun niskaani suutelee, ja se vain jatkoi, ja jatkoi, ja ajattelin, että mä saan jonkun sairaskohtauksen. Seksi vaatii vähän hiomista, että saadaan myös mun tyydyttäminen mukaan myös. Mä olen vain vaikea, ja tarvitsen niin paljon ajatustyötä, ja eläytymistä. Kyllä se siitä :) se sanoo mua kullaksi, ja mussukaksi, ja mä oon vähän silleen, et WTF? Ei kukaan ole kutsunut minua noilla nimillä, enkä oikein osaa eläytyä, koska mädän oon vaan Alma, narttu ja horo useimmille miehille. Mut joo, tässä ei näköjään rauhallisesti oteta, ja en ole vieläkään keksinyt, että minkä kanssa mun pitää ottaa rauhassa, kun toinen kullittelee, ja kertoo avoimesti haluavansa minut(!) elämäänsä. Alma on päästään pyörällä.

3 kommenttia:

 1. Ihanaa ♥ Kaikkea hyvää teille!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa :D Toivottavasti saadaan kuulla kuitenkin lisää juttuja, kunhan ehdit. :) Ja toivottavasti tässä ois nyt Sitä Jotain, ja kestävämpää sellaista! Nams!

  Mullakin on nykyään asiat raiteillaan ja en voisi juurikaan onnellisempi olla. :) Toivottavasti näin myös pysyy. Aivan turhaan tuli aikoinaan jahkailtua aivan turhan pitkään, että mitä tekis ja kenen kanssa. Hyvää aikaa meni hukkaan.. :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää nimipäivää Alma! Yritähän päivittää uusia kuulumisia vähän tarkemmin, täällä odotellaan kiinnostuneena. :)

  VastaaPoista